Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Αναμένουν... αποκατάσταση στον Ηλυσιακό

06/06/2011 • 21:29
Αναμένουν... αποκατάσταση στον Ηλυσιακό
  • shares

Μετρούν τις μέρες στον Ηλυσιακό μέχρι τη στιγμή που θα μάθουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Οι δικαστές αναμένεται να βάλουν τέλος στην αγωνία τους περί την προσεχή Πέμπτη, με τον Ανδρέα Παπαντωνίου να τονίζει περιμένουν την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και τη μη αποβολή τους από την Α1, για να βάλουν σε εφαρμογή τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι "η οικογένεια του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ συνεχίζει να περιμένει με αγωνία αλλά και αισιοδοξία, την έκδοση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, με την ελπίδα οι πέντε δικαστές να αποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη
Παράλληλα, η ομάδα προπονείται και μάλιστα σε υψηλούς ρυθμούς, υπό τις οδηγίες των Καλαβρού-Κουλουριώτη, ενώ ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Ανδρέας Παπαντωνίου, δίνοντας το στίγμα της κατάστασης που επικρατεί στα Ιλίσια τόνισε: 
«Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, σε καθημερινή βάση, βελτιώνοντας τα ελληνόπουλα που έχουμε. Περιμένουμε τη δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ, ώστε να θέσουμε σε εφαρμογή τα πλάνα μας για τη νέα σεζόν, τα οποία είναι έτοιμα. Ο Ηλυσιακός έχει τις δυνατότητες από κάθε άποψη να πρωταγωνιστήσει, αφού είναι ένα υγιές σωματείο»".

 

Γράψτε το σχόλιο σας...