Συμφωνούν πως αργεί ο ημιτελικός

Οι Τσάβι Πασκουάλ και Ντέιβιντ Μπλατ συμφώνησαν πως ο ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στους δυο “αιωνίους” αντιπάλους αργεί και πως δύσκολα μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το ματς του Φεβρουαρίου.

Οι Τσάβι Πασκουάλ και Ντέιβιντ Μπλατ συμφώνησαν πως ο ημιτελικός του κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στους δυο “αιωνίους” αντιπάλους αργεί και πως δύσκολα μπορούν να γίνουν προβλέψεις για το ματς του Φεβρουαρίου. Οι Καταλανός τεχνικός του “τριφυλλιού” τόνισε πως θέλει η ομάδα του να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ από την πλευρά του, ο κόουτς των Πειραιωτών υπογράμμισε πως η ομάδα του γνωρίζει πολύ καλά τους “πράσινους”. Ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 13 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Ο Πασκουάλ δήλωσε για την κλήρωση της ημιτελικής φάσης: “Αυτή ήταν η πρώτη φορά στις σεζόν που είμαι στον Παναθηναϊκό, όπου κληρωθήκαμε να παίξουμε γηπεδούχοι στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Προφανώς και θα είναι ένα πολύ σημαντικό νοκ άουτ παιχνίδι, ωστόσο θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς να πούμε πολλά πράγματα. Ελπίζουμε το Φεβρουάριο να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι είμαστε τώρα”.

Από την πλευρά του, ο Μπλατ υπογράμμισε: “Σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και φιλόδοξες. Όλες θέλουν να πετύχουν το μάξιμουμ, το ίδιο και εμείς. Στα ημιτελικά θα τεθούμε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε άλλο από μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου. Μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως, απέχουμε κάποιους μήνες και πολλά μπορεί να συμβούν στο διάστημα αυτό σχετικά με την εξέλιξη των ομάδων και την κατάσταση που θα βρίσκονται. Αλλά άσχετα από όλα αυτά, θα είναι σίγουρα μια αναμέτρηση υψηλότατου επιπέδου, στην οποία θα δώσουμε το 100% μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.