Κάντε το όπως η Τσέλσι! Μπορείτε;

Οι Άγγλοι απέδειξαν για ακόμη μία φορά πόσο σέβονται το προϊόν τους και πόσο μεγάλη βάση δίνουν στην κόσμια παρουσία των οπαδών στις εξέδρες των γηπέδων.

Οι Άγγλοι απέδειξαν για ακόμη μία φορά πόσο σέβονται το προϊόν τους και πόσο μεγάλη βάση δίνουν στην κόσμια παρουσία των οπαδών στις εξέδρες των γηπέδων. Υπάρχει μηδενική ανοχή σε κρούσματα βίας, αλλά και σε συμβάντα ρατσιστικών συμπεριφορών. 

Τελευταίο παράδειγμα τα όσα συνέβησαν το Σάββατο μεταξύ οπαδών της Τσέλσι και του Ραχίμ Στέρλινγκ. Μόλις 48 ώρες μετά το συμβάν, όχι μόνο βρέθηκαν οι τέσσερις υπαίτιοι, αλλά ήδη τιμωρήθηκαν από το κλαμπ με αφαίρεση του εισιτηρίου διαρκείας τους. 

48 ώρες μετά το συμβάν ο κύριος Γουινγκ, έχει χάσει τη δουλειά του και το εισιτήριο διαρκείας!

Στο επίκεντρο της «καταιγίδας» βρέθηκε κυρίως ένας οπαδός της Τσέλσι εξαιτίας της ρατσιστικής του συμπεριφοράς απέναντι στον Ραχίμ Στέρλινγκ στο παιχνίδι των Λονδρέζων με την Μάντσεστερ Σίτι. Ο κύριος αυτός λοιπόν είναι ήδη γνωστός στις αρχές.

Οι «μπλε» είχαν αποστείλει στην αστυνομία τα ονόματα συνολικά 4 οπαδών της που φαίνεται να συμμετέχουν σε αυτό το επεισόδιο.
Η άνθρωποι της Τσέλσι δήλωσαν ότι «υποστηρίζουν πλήρως» την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και ότι τα στοιχεία ρατσιστικής συμπεριφοράς θα οδηγήσουν σε «αυστηρές κυρώσεις, συμπεριλαμβανομένων απαγορεύσεων».

Ο ένας από αυτούς τους οπαδούς της Τσέλσι που συμμετείχαν στο επεισόδιο και που η κάμερα τον δείχνει να φωνάζει στον Στέρλινγκ, έσπασε την σιωπή του, ζήτησε συγγνώμη, αλλά ισχυρίζεται ότι δεν χρησιμοποίησε εκφράσεις ρατσιστικού περιεχομένου.  

Το όνομα του, Κόλιν Γουίνγκ. Ο  60χρονος λοιπόν μίλησε στη Daily Mail: 
«Νιώθω βαθιά ντροπή για τη δική μου συμπεριφορά και αισθάνομαι πραγματικά άσχημα. Όμως δεν τον είπα μαύρο σκ@τό αλλά πό..η από το Μάντσεστερ».

 Η Μάντσεστερ Σίτι και ο Στέρλινγκ δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και οργανώσεις για να υποστηρίξουν τον στόχο της εξάλειψης του ρατσισμού από τα γήπεδα

Ο Κόλιν Γουίνγκ πρόσθεσε ότι είχε χάσει τη δουλειά του και είπε ότι ήταν ένας από τους τέσσερις οπαδούς που η διοίκηση των Λονδρέζων τους αφαίρεσε το εισιτήριο διαρκείας.
«Ήμουν εντελώς εκτός τάξης, αλλά έχω ήδη χάσει τη δουλειά μου και το εισιτήριό μου διαρκείας που θα το χαρεί κάποιος άλλος τώρα. Ας με αφήσουν λοιπόν στην ησυχία μου».

Η αντίδραση της Τσέλσι ήταν άμεση μετά το συμβάν. Οι άνθρωποι του συλλόγου είδαν το πλάνο από πολλές κάμερες, από όλες τις γωνίες του γηπέδου και χρησιμοποίησαν ειδικούς χειλεοανάγνωσης για να επιβεβαιώσουν τις ακριβείς λέξεις που εκστόμισαν οι οπαδοί τους σε βάρος του Στέρλινγκ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.