Οι μισοί χρήστες Switch έχουν αγοράσει τα μεγαλύτερα παιχνίδια της Nintendo

Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 και Super Mario Odyssey υπάρχουν στα περισσότερα Switch.Οι...

Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 και Super Mario Odyssey υπάρχουν στα περισσότερα Switch.

Οι μισοί παίκτες του Switch έχουν αγοράσει τα τρία μεγαλύτερα παιχνίδια της Nintendo, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Nintendo of America, Reggie Fils-Aime.

Μιλώντας στα Game Awards για την επιτυχία του Switch ο Fils-Aime δήλωσε ότι ο συνολικός αριθμός των παικτών που έχουν αγοράσει τα Super Mario Odyssey, Zelda: Breath of the Wild και Mario Kart 8 Deluxe αποτελεί ρεκόρ για τα αμερικανικά δεδομένα.

“Τα τρία αυτά παιχνίδια έχουν εγκατασταθεί στις μισές περίπου κονσόλες”, είπε μεταξύ άλλων στο IGN. ”Απλά σκεφτείτε το, περισσότεροι από τους μισούς έχουν αγοράσει το Zelda, το Kart και το Odysset. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στις ΗΠΑ”.

Ο Fils-Aime επίσης δήλωσε ότι η Nintendo σκοπεύει να συνεχίσει με μεγάλες κυκλοφορίες για να κρατήσει το Switch ψηλά. Η κονσόλα μάλιστα σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων τη Black Friday.

“Έχουμε κυκλοφορήσει αρκετές κονσόλες. Ξέρουμε πολύ καλά τι χρειάζεται για να προχωρήσει κάθε μία από αυτές. Ξέρουμε ότι προκειμένου να μην χάσουμε το momentum θα πρέπει να έχουμε μεγάλες κυκλοφορίες. Και, πιστέψτε με, σας έχουμε ετοιμάσει αρκετές για το επόμενο έτος.”

“Βέβαια σκοπεύουμε να σας φέρουμε και κάτι που δεν περιμένατε. Κάτι που θα φέρει νέο κόσμο στην πλατφόρμα. Για τον λόγο αυτό εξάλλου φτιάξαμε και το Nintendo Labo. Η συνεργασία μας μάλιστα με το Institue of Play θα βοηθήσει να κάνουμε το Switch μια πραγματικά ξεχωριστή κονσόλα.”

Σε ερώτηση για το πώς η εταιρεία μετράει την επιτυχία, ο Fils-Aime απάντησε:

“Η Nintendo εστιάζει κυρίως στις επιδόσεις των παλαιότερων συστημάτων. Όχι μόνο των δικών μας, αλλά και των ανταγωνιστών. Οι μήνες των διακοπών μας βοηθούν κυρίως να δούμε πόσο καλά τα έχουμε πάει.”

“Από τη δική μου οπτική, η σωστή περίοδος για να εξετάσεις τις επιδόσεις είναι αυτή των διακοπών. Με αυτόν τρόπο θα μπορούμε να ξέρουμε έπειτα από περίπου 21 μήνες ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις μας. Κυρίως όμως μας αρέσει να κοιτάμε το momentum μας. Όπως ξέρετε έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το GameCube και το Wii U. Το να εστιάζουμε λοιπόν σε προηγούμενες κονσόλες είναι αρκετά σημαντικό.”

“Είμαστε εντυπωσιασμένοι με το momentum του Switch. Από τώρα έχουμε καταλάβει ότι θα πάμε πολύ καλά την περίοδο των διακοπών. Με τα παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2019, πιστεύουμε ότι το momentum μας θα εκτοξευθεί.”

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Αισθανόμαστε μάλιστα πολύ περήφανοι με τον τρόπο που παρακολουθούμε, αν μου επιτρέπεται η έκφραση, τις ιστορικές νόρμες. Όσο συνεχίζουμε να έχουμε τόσο δυνατό software αλλά και δυνατό support από την κοινότητα δεν κινδυνεύουμε από κανέναν.”


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.