Καρυπίδης: “Έχει δίκιο ο κόσμος του Άρη να φωνάζει!”

Ο αποκλεισμός από τον Εργοτέλη φέρνει "τσουνάμι" μέτρων από τον Θόδωρο Καρυπίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη!

Ο αποκλεισμός του Άρη από το κύπελλο Ελλάδας μετά την ήττα 3-2 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, όπως αναμενόταν προκάλεσε αναταράξεις στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Ο Σάββας Παντελίδης χαρακτήρισε ντροπιαστικό το αποτέλεσμα, ενώ ο πρόεδρος των “κίτρινων” όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα επιβάλλει βαρύ χρηματικό πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές. 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης λίγες ώρες μετά τη λήξη του ματς προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Αυτός ο αποκλεισμός δεν θα περάσει έτσι. Ο κόσμος έχει δίκιο που είναι εξοργισμένος. Απο αύριο κιόλας θα τρέξουν οι εξελίξεις. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα απο εδώ και περα. Αυτοί που δεν μπορούν θα φύγουν. Θα έρθουν παίκτες που μπορούν. Θα κάνω αυτο που πρέπει για να διορθώσουμε τα πράγματα, όλα έχουν το όριο τους”.

Το πρώτο δραστικό μέτρο έχει να κάνει με το αμέσως επόμενο διάστημα. Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα τιμωρηθούν με “κόψιμο” της χριστουγεννιάτικης άδειας (!), κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να αναβάλουν τα όποια σχέδια τους για τις γιορτινές ημέρες. 

Αργά σήμερα το βράδυ αναμένεται συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Σάββα Παντελίδη και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για να προγραμματιστούν οι επόμενες δραστικές κινήσεις, καθώς παρουσιάζεται διάθεση για ξεκαθαρισμα του ρόστερ του Άρη και μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες για μερικές αποχωρήσεις που θα προκελέσουν έκπληξη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.