Η Γιούβε δεν συγχωρεί (video)

Με την Γιουβέντους δεν επιτρέπονται τα λάθη! Πέτυχε ακόμη μια νίκη εκμεταλλευόμενη το μοναδικό αμυντικό λάθος της Ρόμα σε ενενήντα λεπτά παιχνιδιού. Με γκολ του Μάντζουκιτς νίκησε 1-0!

Με την Γιουβέντους δεν επιτρέπονται τα λάθη! Πέτυχε ακόμη μια νίκη εκμεταλλευόμενη το μοναδικό αμυντικό λάθος της Ρόμα σε ενενήντα λεπτά παιχνιδιού. Με γκολ του Μάντζουκιτς νίκησε 1-0!

Στο πρώτο ημίχρονο η Γιουβέντους πίεσε από την αρχή! Έκλεισε την Ρόμα στην περιοχή και έκανε αρκετές φάσεις περιέργως, οι περισσότερες με τον αριστερό μπακ Σάντρο ο οποίος, δις, νικήθηκε από τον Όλσεν! Σε τετ-α-τετ στο έβδομο λεπτό αλλά και στο δυνατό σουτ που επιχείρησε στο 18ο λεπτό! 

Από το εικοστό λεπτό και μετά η Γιουβέντους έριξε λίγο τον ρυθμό! Η Ρόμα απείλησε μόνο σε μια φάση με τον Σικ αλλά ο Σέζνι μάζεψε εύκολα!

Στο 33ο λεπτό ο Όλσεν έκανε άλλη μια εξαιρετική επέμβαση σε προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά στο 35ο λεπτό δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα! Ο Ντε Σίλιο γέμισε στην περιοχή… ο Σαντόν άργησε να πάει πάνω στην μπάλα, ο Μάντζουκιτς δεν άργησε… με κεφαλιά ο Κροάτης έκανε το 1-0 και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουβέντους προσπάθησε να τελειώσει το ματς στο πρώτο τέταρτο! Έκανε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά δεν ήταν η μέρα του Πορτογάλου. Ο Όλσεν τον σταμάτησε δις. Από εκεί και πέρα η Ρόμα πήρε την μπάλα, πίεσε την Γιουβέντους αρκετά στο τελευταίο ημίωρο αλλά έφτιαξε μόνο μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Κριστάντε στο 90ο λεπτό! 

Γκολ του Ντάγκλας Κόστα στις καθυστερήσεις σωστά δεν μέτρησε καθώς με την χρήση του VAR φάνηκε ότι υπάρχει φάουλ υπέρ της Ρόμα στην αρχή της φάσης!

Τελικό αποτέλεσμα 1-0 με την Γιουβέντους να νικά για όγδοο σερί ματς εντός έδρας την Ρόμα και να πηγαίνει ξανά στο +8 από τη Νάπολι! 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : Σέζνι – Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο – Πιάνιτς (71′ Τσάν), Μπετανκούρ, Ματουιντί – Ντιμπάλα (80′ Ν. Κόστα), Κ. Ρονάλντο, Μάντζουκιτς

ΡΟΜΑ : Όλσεν – Σαντόν, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροφ, Φλορέντσι (46′ Κλάιφερτ) – Κριστάντε, Ενζονζί (79′ Τζέκο), Τζανιόλο – Γιουντέρ (71′ Περότι), Σικ 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.