Γκερέρο: “Νίκες μέχρι το τέλος”

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει μόνο νίκες έως το τέλος του πρωταθλήματος, ελπίζοντας παράλληλα σε απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να πανηγυρίσει αυτός το πρωτάθλημα την εφετινή σεζόν.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει μόνο νίκες έως το τέλος του πρωταθλήματος, ελπίζοντας παράλληλα σε απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ, προκειμένου να πανηγυρίσει αυτός το πρωτάθλημα την εφετινή σεζόν. Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε και για την κλήρωση με τη Ντιναμό Κιέβου, για τη φάση των “32” του Europa League. Ο Γκερέρο μίλησε στην εφημερίδα “Real News”. Αναλυτικά δήλωσε: 

Για την πρόκριση επί της Μίλαν: «Ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε. Ο στόχος μας ήταν να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μέσα στο σπίτι μας, την τελευταία αγωνιστική. Κάναμε αυτό που έπρεπε στα δύο ματς με την Ντουντελάνζ, είχαμε τον έναν βαθμό από την Μπέτις και έτσι ψάχναμε τη νίκη με δύο γκολ διαφορά. Απίστευτη βραδιά για όλους μας. Για εμάς τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο, τους προπονητές, τη διοίκηση. Την απολαύσαμε όλοι μας, είναι ένα βράδυ που θα έχεις να το λες στα παιδιά σου. Νομίζω πως ήταν μια πρόκριση που σόκαρε τη Μίλαν και έδειξε πόσο σπουδαίο κλαμπ είναι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη». 

Για την κλήρωση με την Ντιναμό: «Για να είναι στους «32» σημαίνει πως κάτι έχει κάνει καλά. Πρέπει να δουλέψουμε ξεχωριστά για τα δύο αυτά ματς. Αλλά τα χαρακτηριστικά στην έδρα μας, αλλά στην Ουκρανία. Υπήρχαν πολλοί δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την Ντιναμό. Αυτό θα κάνουμε. Νομίζω πως δεν έχουμε υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο φέτος, κοιτάζουμε να δουλεύουμε τα ματς με την ανάλογη προετοιμασία του προπονητή μας και θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας και πάλι χαρούμενο. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, πάντα ψάχνεις το κάτι παραπάνω όσο είσαι μέσα στον στόχο». 

Για τη μάχη του τίτλου: «Είμαστε 8 βαθμούς πίσω και απομένουν 16 ματς. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι αυτό που μας είπε ο κ. Μαρινάκης μετά τον αγώνα με την Μίλαν: να κερδίσουμε σε κάθε αγώνα και να πιστέψουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να βάλουμε δυσκολίες στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα, θέλουμε να πάμε καλά και να κατακτήσουμε και το Κύπελλο Ελλάδας. Εγώ είμαι από τα νέα πρόσωπα της ομάδας, αλλά έχω καταλάβει τι θέλει αυτή η ομάδα, τι πρέπει να έχει ως στόχο. Θέλω να βοηθήσω και στη συνέχεια και μακάρι να τα καταφέρουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.