Υπογράφει στην Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένεται να ολοκληρώσει εντός της ημέρας τη μετεγγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, καθώς θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα αποτελέσει παρελθόν και επίσημα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένεται να ολοκληρώσει εντός της ημέρας τη μετεγγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, καθώς θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα αποτελέσει παρελθόν και επίσημα από τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της αραβικής ομάδας, για συμβόλαιο 4,5 ετών, με συνολικές οικονομικές απολαβές, που θα φτάσουν τα 25 εκατομμύρια ευρώ. 

Οι Άραβες από την πλευρά του θα καταβάλουν άμεσα την πρώτη από τις τέσσερις δόσεις των δέκα εκατομμυρίων ευρώ, που προέβλεπε η ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού. Οι δόσεις θα είναι των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, με την τελευταία να είναι προγραμματισμένη για τον Μάιο. Ο 28χρονος παίκτης θα περιμένει από την πλευρά του να σταλούν τα απαραίτητα έγγραφα από την πλευρά του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του.

Την ίδια στιγμή, οι κυπελλούχοι Ελλάδος αναζητούν τον αντικαταστάτη του, με τον Μάρκους Μπεργκ να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, όμως το “αγκάθι” να είναι η ρήτρα που έχει με τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” μπορούν να εισπράξουν βάσει της συγκεκριμένης ρήτρας πέντε εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα πρέπει να τους καταβάλει η Αλ Αΐν. Η αραβική ομάδα από την πλευρά της θα αξιώσει αυτό το ποσό, αλλά και τα χρήματα που θέλει να βάλει η ίδια στα ταμεία της από τους “ασπρόμαυρους”, κάτι που αυξάνει σημαντικά την τιμή του Σουηδού επιθετικού. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να μελετάει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.