Στην Κασίμπασα ο Σκουφέτ

Ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε, Σιμόνε Σκουφέτ, είναι και επίσημα παίκτης της Κασίμπασα με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε, Σιμόνε Σκουφέτ, είναι και επίσημα παίκτης της Κασίμπασα με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν. Η συμφωνία επιβεβαιώθηκε στον επίσημο ιστότοπο της Κασίμπασα, αν και υπάρχει μια επιλογή αγοράς.

Ο Σκουφέτ είχε πορεία παρόμοια με του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και έγινε τερματοφύλακας της Ουντινέζε σε ηλικία μόλις 17 ετών, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14. Θεωρήθηκε ως ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά ένας τραυματισμός στον αστράγαλο, διέκοψε την ανοδική του πορεία την επόμενη σεζόν.

O Σκουφέτ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του

Τώρα στα 22 του χρόνια ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ιταλίας πέρασε την σεζόν 2015-16 με τη Κόμο στη Serie B, αλλά έκτοτε έχει παίξει μόλις 21 φορές στη Serie A για το «ζέμπρες» τα επόμενα χρόνια.

Ο Kασίμπασα, από την πλευρά της, είναι τέταρτη στην τουρκική Super Lig και «χτυπάει» μία θέση που θα της εξασφαλίσει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, ενώ το γήπεδο της έχει το όνομά του από τον πρόεδρο της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.