Κιλπάτρικ: “Μόνο νίκη στο Κάουνας, είμαι έτοιμος” (vid)

Ο Σον Κιλπάτρικ μίλησε για τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στο Κάουνας κόντρα στη Ζάλγκιρις, για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο και για το πόσο ενθουσιασμένος είναι από τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα!

Ο Σον Κιλπάτρικ μίλησε για τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού στο Κάουνας κόντρα στη Ζάλγκιρις, για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο και για το πόσο ενθουσιασμένος είναι από τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα!

Πως νιώθει μετά την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι αν είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο Κάουνας… 

“Νιώθω καλά, είμαι πανέτοιμος. Ο Πιτίνο άλλωστε μας έχει προετοιμάσει πολύ καλά, γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό ματς και εμείς θέλουμε και θα κυνηγήσουμε μόνο τη νίκη.”

Για το γεγονός ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν πολλά από εκείνον…

“Είμαι έτοιμος να παίξω το παιχνίδι μου και να αρχίσω να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, χωρίς να νιώθω πίεση, γιατί η πίεση πολλές φορές φέρνει αντίθετα αποτελέσματα.”

Για την αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις
“Είναι μια ομάδα με δυνατούς παίκτες, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη δύναμη τους, ξέρουμε ότι μαζεύουν πολλά ριμπάουντ κι έχουν αρκετούς Αμερικανούς. Γνωρίζουμε ακόμη ότι θα παίξουμε σε μια “εχθρική” ατμόσφαιρα αλλά αυτό μας βολεύει αφού θα σφυρηλατηθούμε ως ομάδα και θα μας δώσει ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.”

Για τις πρώτες του μέρες στην Αθήνα…

“Λατρεύω την Αθήνα. Οι άνθρωποι είναι εκπληκτικοί και ο καιρός είναι πολύ καλός σε σύγκριση με τη Νέα Υόρκη. Η οικογένεια μου λατρεύει την πόλη.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.