Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Φραγκιάς: «Χωρίς άγχος με τον Ηλυσιακό»

09/12/2011 • 16:23
Φραγκιάς: «Χωρίς άγχος με τον Ηλυσιακό»
  • shares

Να παραταχθούν οι παίκτες του χωρίς άγχος στην αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, θέλει ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο Έλληνας κόουτς του Κολοσσού Ρόδου τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και υπογράμμισε πως θα χρειαστεί προσοχή το συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Καλούμαστε να παίξουμε απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Ηλυσιακός, ο οποίος έχει καταφέρει να διατηρήσει το αλώβητο της έδρας του. Οι αντίπαλοι μας διαθέτουν έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, καθώς και καλούς Αμερικανούς».

Και συμπλήρωσε: «Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος και προσπαθώντας να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω ότι κομβικό σημείο για την εξέλιξη του παιχνιδιού θα είναι η άμυνα, στην οποία θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή, αν θέλουμε να φύγουμε νικητές από τα Ιλίσια».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κομποδιέτας δήλωσε: «Είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Ο Ηλυσιακός είναι ιδιαίτερα δυνατός στην έδρα του, στην οποία μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Θα έχει τη στήριξη του κόσμου του, κάτι το οποίο κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο μας. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να πράξουμε και στα Ιλίσια».

Γράψτε το σχόλιο σας...