Στη λίμνη για το τρίποντο

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τα δεδομένα του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες»

Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει άλλο μονοπάτι για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να πορεύονται στο μονόδρομο της νίκης σε κάθε ματς, προκειμένου να αλλάξουν προς όφελός τους την εικόνα στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Τώρα, μπροστά τους έχουν τον ΠΑΣ Γιάννινα (ώρα έναρξης 17.15, απευθείας μετάδοση από το novasports1HD). Έναν «πληγωμένο» αντίπαλο, καθώς προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 0-4. To αποτέλεσμα αυτό ενδέχεται να συσπειρώσει την ομάδα των Ιωαννίνων, στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Η προσωπική μας άποψη είναι πως ο ΠΑΣ θα είναι περισσότερο υποψιασμένος και άρα ανταγωνιστικός στο ματς με τους «Πειραιώτες». Αλλά αυτό δε φθάνει για να κόψει βαθμό ή βαθμούς από το σαφώς ανώτερο και ποιοτικότερο σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς.

Εφόσον επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη με εκείνη που έκανε στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, τότε η νίκη πολύ δύσκολα θα ξεφύγει από το Ολυμπιακό. Αν και θα είναι χρήσιμο να βελτιώσει τα ποσοστά αξιοποίησης των ευκαιριών που δημιουργεί.

Στο πρώτο ματς πρωταθλήματος στο 2019, οι «ερυθρόλευκοι» έφθασαν τις 20 τελικές, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Ειδικά μέχρι να έρθει το δεύτερο γκολ στη Λιβαδειά, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος. Διότι προβάδισμα με ένα γκολ ελλοχεύει πάντα κινδύνους.

Μέσω των προπονήσεων, φιλοδοξεί να γίνουν αποτελεσματικότεροι οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια. Διότι μπορεί ο Ολυμπιακός να παίρνει τον υψηλότερο βαθμό από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού, ωστόσο η μη αξιοποίηση των τελικών σε υψηλά ποσοστά, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υπόθεση νίκη σε οποιοδήποτε ματς.

Εν κατακλείδι, στη λίμνη η ομάδα του Πειραιά οφείλει να πορευτεί στο μονόδρομο της νίκης. Διότι μπαίνοντας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος (15 αγωνιστικές απομένουν), κάθε απώλεια θα μετράει πια διπλή…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.