Στους τέσσερις καλύτερους! (videos)

Ο απίστευτος Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε και το εμπόδιο του Ισπανού Μπαουτίστα Αγκούτ και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν με 3-1 σετ, 7-5, 4-6, 6-4, 7-6 (2)!

Ο απίστευτος Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε και το εμπόδιο του Ισπανού Μπαουτίστα Αγκούτ και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν με 3-1 σετ, 7-5, 4-6, 6-4, 7-6 (2)! 

Δείτε τον αγώνα οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μέσω του Novago! Επιλέξτε live tv, Eurosport1 και μετακινήσετε την μπάρα του χρόνου  προς τα πίσω για να παρακολουθήσετε τη μεγάλη νίκη του Στεφάνου Τσιτσιπά.

«Είναι αλήθεια! Και μόλις συνέβη!», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγα λεπτά αφού απέκλεισε τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα – Αγκούτ με 3-1 σετ. Ο Έλληνας τενίστας είναι ανάμεσα στους τέσσερις καλύτερους του Αυστραλιανού Όπεν! 

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Τσιτσιπά, ο οποίος πριν ακόμη ζεσταθεί είχε υποστεί break και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο σετ. Ο Έλληνας τενίστας συγκεντρώθηκε, ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να απαντήσει στο break του Ισπανού στο 8o game, ισοφαρίζοντας σε 4-4 και παίρνοντας την ψυχολογία του αγώνα. Συνέχισε προηγούμενος 5-4 και κατάφερε να κλείσει το σετ με άλλο ένα break στο 5-6 και να κάνει το 1-0. 

Ο Μπατίστα – Αγκούτ επιβεβαίωσε την φήμη του ως ένα σκληρός, στιβαρός τενίστας και τιμώρησε τον Τσιτσιπά όταν αυτός έριξε λίγο το επίπεδο ενέργειας και έντασης του. Ο Ισπανός πήρε σχετικά εύκολα το σετ με 6-4 και υπενθύμισε στον Τσιτσιπά ότι θα πρέπει να ιδρώσει πολύ για να τα καταφέρει. 

 Στο τρίτο σετ είχαμε μια επανάληψη του πρώτου. Ο Ισπανός έκανε break στο τρίτο game (2-1), όμως ο Τσιτσιπάς έμεινε ψύχραιμος και έψαξε τις ευκαιρίες του. Κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι στο 8ο game και παίρνοντας τρία συνεχόμενα να το κερδίσει με 6-4, και να πάρει αποφασιστικό προβάδισμα με 2-1 σετ! 

 Το τέταρτο σετ ήταν μια διαδικασία αντοχής. Κανένας από τους δύο τενίστες δεν έχασε το σερβίς του, αν και ο Τσιτσιπάς έχασε ένα match point στο 6-5. To παιχνίδι οδηγήθηκε στο tie-break, όπου ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 3-0 και 5-2, φτάνοντας σε έναν δίκαιο και περηφανή θρίαμβο! 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.