Λουτσέσκου για νίκη, Μίσιτς, Γιαννούλη και για τις φήμες που ακούγονται

Ιδιαίτερα ευδιάθετος και ομιλητικός παρουσιάστηκε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος και ομιλητικός παρουσιάστηκε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου. 
Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την 5αρα της ομάδας του, για την απόδοση παικτών που ήρθαν από τον πάγκο, για το νέο απόκτημα της ομάδας και το γκολ που πέτυχε, για τις φήμες γύρω από παίκτες που έρχονται και φεύγουν κ.α.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για τους Σάκχοφ – Ελ Καντουρί: 

«Ήταν, είναι και θα είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς. Είναι παίκτες απαραίτητοι για τον τρόπο παιχνιδιού μας, για τη χημεία μας και για το σύνολο. Είναι δύο έξυπνοι άνθρωποι, που τους μιλάς και κατευθείαν αντιλαμβάνονται ό,τι τους λες. Παίζουν για την ομάδα και είναι επαγγελματίες. Για μένα, δεν χωράει συζήτηση, θα πρέπει να μείνουν εδώ! Είναι δύσκολο να φτιάξεις μία ομάδα που παίζει με το δικό μας τρόπο, με αυτό το στυλ παιχνιδιού. Που φέρνει τόσους παίκτες στο αντίπαλο μισό. Μας έχουν βοηθήσει και οι δύο πολύ να φτιάξουμε αυτή την ομάδα και να υποστηρίξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Την ίδια στιγμή, ένας παίκτης θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος αν αποφασίσει να μείνει στην ομάδα και να μην σκέφτεται τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή, εγώ αυτό που θέλω είναι να μείνουν εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα γκρουπ με επαγγελματίες στο μεγαλύτερο του βαθμό. Συγκεκριμένα αυτοί οι δύο βρίσκονται στην κορυφή όσον αφορά στον επαγγελματισμό και τη συμπεριφορά τους.

Ανάλογα με τα παιχνίδια, μπορεί να είναι και μία επιλογή για τη μεσαία γραμμή. Ειδικότερα, κόντρα σε ομάδες που ποιοτικά είναι χαμηλότερα από εμάς, μπορεί να βοηθήσει να πιέσουμε. Αλλά παίζοντας πιο μπροστά, μας προσφέρει πολύ καλή κίνηση χωρίς την μπάλα. Μπορεί να μας υποστηρίξει και έχει καλή χημεία με τον παίκτη που αγωνίζεται μπροστά από τα χαφ”.

Για τον Ακπομ:

«Του μίλησα μετά το παιχνίδι κατευθείαν, του είπα να μην είναι απογοητευμένος, η ομάδα είναι πάνω από όλους και όλα. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και προκριθήκαμε. Αυτά ήταν τα λόγια που του είπα. Ξέρω ότι επιθετικοί αυτό που τους… ταΐζει είναι τα γκολ, αλλά την ίδια στιγμή είναι σημαντικό να μην δημιουργούν πίεση στον εαυτό τους, θα πρέπει να υποστηρίζουν την ομάδα και να περιμένουν την φυσική στιγμή που θα έρθει το γκολ. Νομίζω πως δεν πρέπει να δημιουργήσουμε θέμα όσον αφορά αυτό, ίσα ίσα θα πρέπει να του δώσουμε αυτοπεποίθηση γιατί υποστηρίζει την ομάδα. Κακή τύχη (σ.σ. αναφέρεται στο ακυρωθέν γκολ), συμβαίνει για κάποιο λόγο, ενδεχομένως όλα αυτά να τον κάνουν πιο δυνατό. Είναι σημαντικό που είχαμε μια πολύ καλή αντίδραση, ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και πάνω από όλα είχαμε μια πολύ καλή νοοτροπία στο παιχνίδια».

 
Για το γκολ που χάρηκε περισσότερο από τα πέντε

«Το κάθε γκολ ήταν σημαντικό για μένα και το απόλαυσα διαφορετικά. Το πρώτο, γιατί με αυτό το γκολ ουσιαστικά παίρναμε την πρόκριση. Το δεύτερο και το τρίτο γιατί μας έβαζαν σε θέση οδηγού απόλυτα και δεν μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο. Και τα άλλα δύο, γιατί μας έδωσαν αυτοπεποίθηση και να κάνουμε διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο. Ήταν ο επίλογος της… παράστασης στο γήπεδο».

Για το ντεμπούτο του Μίσιτς: 

«Πρώτα από όλα τον είδαμε στις προπονήσεις. Ήρθε από την Πορτογαλία, όπου υπάρχει δράση τώρα και ξέραμε ότι θα είναι σε καλή κατάσταση. Βρήκα την ευκαιρία και τον χρησιμοποίησα χωρίς να υπάρχει ρίσκο και για τον ίδιο. Τη δεδομένη στιγμή ήταν απαραίτητο να παίξει. Ο Κάνιας προέρχεται από έναν τραυματισμό και ο Σάκχοφ θα λείψει από κάρτες. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αντιληφθεί γρήγορα πως είναι η ομάδα και σίγουρα το γκολ του δίνει σιγουριά».

Για τον Βαρέλα και το μέλλον του: 

«Δεν με φοβίζει τίποτα, για να είμαι ειλικρινής. Ξέρω ποιος είναι ο Βαρέλα. Είναι πολεμιστής! Ένας απόλυτος επαγγελματίας. Έχει δίψα για τους στόχους της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα υπάρξει happy end και για τις δύο πλευρές, γιατί ξέρω ότι και ο ίδιος θέλει να μείνει στην ομάδα»
 

Για τον Σφιντέρσκι, τον Γιαννούλη και τον Ενρίκε:

 «Τον Γιαννούλη δεν τον έχουμε δει ακόμα. Θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη πιο μετά. Μην ασκείτε μεγάλη πίεση στον ίδιο. Είναι ένας νεαρός παίκτης με ταλέντο, αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να πάρει χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Είναι εντελώς διαφορετική η πίεση εδώ. Παίζουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια πίεση, δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από τη νίκη για εμάς. Ενδεχομένως στην προηγούμενη του ομάδα να μην συνέβαινε αυτό. Θα πρέπει να τον προσέξουμε και να τον προετοιμάσουμε για αυτό. Να τον βοηθήσουμε για να μπει στην ομάδα. Τον Σφιντέρσκι, τον είδαμε σε μία προπόνηση. Παίκτης με θέληση, τρεξίματα και τελειώματα. Κι αυτός είναι σε νεαρή ηλικία. Θέλει χρόνο για να μπει σε μία διαδικασία, στην οποία είμαστε. Για τον Ενρίκε, αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά από δύο μέρες. Ακόμη κι αν έρθει, θα χρειαστεί έναν μήνα για να είναι καλά, γιατί προέρχεται από διακοπή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.