O Nicolas Cage και οι παραγωγοί του “Mandy” ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους

Τι τρελό θα δούμε πάλι;To μυθιστόρημα του H.P. Lovecraft, "Color Out of Space", έρχεται στη μεγάλη...

Τι τρελό θα δούμε πάλι;

To μυθιστόρημα του H.P. Lovecraft, “Color Out of Space”, έρχεται στη μεγάλη οθόνη από τους παραγωγούς της ταινίας τρόμου, “Mandy”, και τον Nicolas Cage, σύμφωνα με το Collider.

Ο γνωστός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, πλάι στους Joley Richardson, Tommy Chong, Elliot Knight, Julian Hilliard και Q’Orianka Kilcher. Σκηνοθέτης θα είναι ο Richard Stanley, γνωστός μέσα από τα “Hardware” και “Dust Devil”, ενώ τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Εκτελεστικοί παραγωγοί στην ταινία θα είναι οι Stacy Jorgensen, Emma Lee, Timur Bekbosunov, Johnny Chang και Peter Wong μέσω της εταιρείας ACE Pictures, και παραγωγοί οι Daniel Noah, Lisa Whalen, Josh C. Waller και Elijah Wood μέσω της SpectreVision.

Το “Mandy”, το ψυχεδελικό cult φιλμ τρόμου του Πάνου Κοσμάτου με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage έκανε πάταγο, όχι μόνο για τον αναπάντεχα ταιριαστό ρόλο του Cage και τη σκηνοθεσία του Κοσμάτου, αλλά και το soundtrack δια χειρός του πρόσφατα αδικοχαμένου Jóhann Jóhannsson, σε μία από τις τελευταίες του συνθέσεις. Και γι’ αυτό απέκτησε επάξια μια θέση στην λίστα μας για τα καλύτερα soundtrack για το 2018. Να σημειώσουμε ότι η ταινία αφιερώθηκε στον Jóhannsson και ότι οι κριτικές της ήταν πολύ καλές.

Το “Color out of Space” θεωρείται μία από τις γνωστότερες ιστορίες του Lovecraft, αλλά εμείς θα δούμε μια πιο μοντέρνα εκδοχή της ιστορίας. Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει ότι η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Gardner. Η οικογένεια μετακομίζει στην επαρχεία για να ξεφύγει από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Όλα πάνε καλά, μέχρι τη στιγμή που προσγειώνεται στην αυλή τους ένας μετεωρίτης. Το μυστηριώδες αντικείμενο λιώνει στη γη, και μολύνει όλη την περιοχή με ένα περίεργο χρώμα. Σιγά-σιγά οι Gardner θα αντιληφθούν ότι η εξωγήινη δύναμη, δεν αλλάζει μόνο τη γη, αλλά και τους ίδιους.

Ο Lovecraft έζησε από το 1890 – 1937 και απέκτησε φήμη ως συγγραφέας, γράφοντας ιστορίες τρόμου. Δημιούργησε ένα δικό του είδος λογοτεχνικού τρόμου και επηρέασε την κοινωνία και τα έργα τέχνης όπως τα ξέρουμε σήμερα. Γνωστότερά του έργα είναι τα “The Rats in the Walls”, “The Call of Cthulhu” και “At the Mountains of Madness”.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας του “Color out of Space”, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.