Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Ομπράντοβιτς: «Θέλουμε τη νίκη με τον Άρη»

13/01/2012 • 13:00
Ομπράντοβιτς: «Θέλουμε τη νίκη με τον Άρη»
  • shares

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί απέναντι στον Άρη ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε πως πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν σοβαρότητα και προσοχή, ώστε να πάρουν τη νίκη.

Αρχικά, ο Ομπράντοβιτς τόνισε για τον αγώνα με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο»: «Αντιμετωπίζουμε τον Άρη, σε ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι. Είναι ο πρώτος αγώνας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος και γνωρίζουμε πως ο Άρης είναι μια σοβαρή ομάδα, και επιπλέον ότι οι αγώνες εκεί δεν είναι ποτέ εύκολοι».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλό μας, παίζει καλύτερα στους τελευταίους αγώνες και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Θέλουμε τη νίκη και θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση για να την κατακτήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας...