Ο Ζαρντίμ επέστρεψε, η Μονακό όχι (video)

Με τον Πορτογάλο προπονητή να παρακολουθεί από την εξέδρα, οι Μονεγάσκοι γνώρισαν τη 13η ήττα τους στο πρωτάθλημα, με 2-0 από τη Ντιζόν στη Βουργουνδία συνεχίζοντας την ελεύθερη πτώση τους.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παρακολούθησε τον αγώνα της Μονακό στη Βουργουνδία με την Ντιζόν, δίπλα στον ιδιοκτήτη Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ωστόσο η επιστροφή του δεν συνδυάστηκε με επιτυχία της ομάδας του. 

Οι Μονεγάσκοι που αναζητούσαν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα από τις αρχές Δεκεμβρίου, εκκίνησαν δυναμικά, ωστόσο ο αρχηγός τους Ραδαμέλ Φαλκάο δεν τα κατάφερε στις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, στο 13′ νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Αλέν και στο 17′ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η Ντιζόν είχε καλή κυκλοφορία, στηριζόμενη στις εμπνεύσεις των Σλιτί και Σαΐντ και βρήκε το γκολ στο 24′, με τον Σαφίκ να κινείται στον άξονα, να πασάρει ιδανικά στον Κουόν και τον Ασιάτη να ανοίγει το σκορ με το πρώτο γκολ του στο τρέχον πρωτάθλημα. 

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αμφότερες οι ομάδες απώλεσαν ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι με τον Ταβάρες και τον Αμπέντ στο 37′, οι φιλοξενούμενοι με τον Σιντιμπέ στο 28′, τον Τίλεμανς στο 38′ και τον Φαλκάο στο 40′, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με τη συμπλήρωσης μιας ώρας παιχνιδιού, έγινε η κομβική φάση, καθώς απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Νάλντο –όπως και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Στρασμπούρ- με αποτέλεσμα η Μονακό να συνεχίσει με 10 ποδοσφαιριστές και 9 λεπτά αργότερα να δεχθεί το τελειωτικό χτύπημα με το γκολ του Σλιτί, ύστερα από λάθος του Μπαλό-Τουρέ. 

Κάπως έτσι οι Ντιζονέ πήγαν στους 20 βαθμούς, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, αφήνοντας τη Μονακό στους 15 και την προτελευταία θέση. 

Ντιζόν (4-2-3-1): Αλέν –  Σαφίκ, Γιαμπερέ, Λοτοά, Χαντάντι –  Αμπέντ, Μαριέ –  Κουόν (82’ Κουόν), Σλιτί (81’ Μπαλμόν), Σαΐντ –  Ταβάρες
Προπονητής: Αντουάν Κομπουαρέ

Μονακό (3-5-2): Σούμπασιτς –  Γκλικ, Νάλντο, Μπαντιασίλε –  Σιντιμπέ, Φάμπρεγας (68’ Γκολοβίν), Τίλεμανς (68’ Βενκέρ), Χένριχς (84’ Σιλά), Μπαλό-Τουρέ –  Λόπες, Φαλκάο (αρχ.)
Προπονητής: Φρανκ Πασί

Στους υπόλοιπους αγώνες της 22ης αγωνιστικής, η Νις επιβλήθηκε της Νιμ με 2-0 χάρη σε γκολ του Ατάλ στο 41’ και του Σεν Μαξιμέν στο 54’, ενώ στη Βρετάνη η Ρενς «βύθισε» ακόμη περισσότερο την Γκενγκάν με το γκολ του Καφαρό στο 38’ να δίνει τη νίκη στους Ρεμουά και τους Βρετόνους να αγωνίζονται με 10 ποδοσφαιριστές από το 58’ όταν και απεβλήθη ο Τζιλομποτζί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.