Απόλυτη ισορροπία στο Μιλάνο! (video)

Δίκαιο 0-0 στο Μιλάνο! Μίλαν και Νάπολι δεν ρίσκαραν πολλά και μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα ματς που οι δύο τερματοφύλακες Ντοναρούμα και Οσπίνα κράτησαν το μηδέν!

Δίκαιο 0-0 στο Μιλάνο! Μίλαν και Νάπολι δεν ρίσκαραν πολλά και μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα ματς που οι δύο τερματοφύλακες Ντοναρούμα και Οσπίνα κράτησαν το μηδέν!

Από μια καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο για κάθε ομάδα! Στο 6ο λεπτό το σουτ του Καγεχόν έδιωξε σε κόρνερ ο Ντοναρούμα και στο 10ο λεπτό το σουτ του Κουτρόνε, υπό πίεση από τον Κουλιμπαλί, έφυγε δίπλα από την εστία του Οσπίνα! Από εκεί και πέρα ίδια κόρνερ, ίδια φάουλ, σχεδόν ίδιες πάσες και δίκαιο 0-0 μέχρι να πάνε στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά. Οι δύο τερματοφύλακες και πάλι έκαναν την δουλειά τους. Ο Οσπίνα σταμάτησε εντυπωσιακά το γυριστό του Μουσάκιο και ο Ντοναρούμα μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Ζιελίνσκι! Το 0-0 στο φινάλε ήταν δίκαιο αλλά δίνει το δικαίωμα στην Γιουβέντους να ξεφύγει ακόμη περισσότερο αν το βράδυ της Κυριακής νικήσει στην Ρώμη την Λάτσιο!

Οι φιλοξενούμενοι τελειώσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φαμπιάν! Ντεμπούτο με την φανέλα της Μίλαν έκανε ο Πολωνός φορ Πιότεκ και βοήθησε αρκετά στα λεπτά που έπαιξε! 

ΜΙΛΑΝ : Ντοναρούμα – Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκεζ – Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Πακετά (69′ Μπορίνι)- Σούσο, Τσαλχάνογλου (90′ Λαξάλ), Κουτρόνε (72′ Πιότεκ)

ΝΑΠΟΛΙ : Οσπίνα – Μαλκουί, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Ρουί – Καγεχόν, Φαμπιάν, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε – Μέρτενς, Μίλικ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.