Αυτοί που… ξέρουν κι η πρώτη του Σβιντέρσκι

Ώρα πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει τις σχετικές υποχρεώσεις του αγωνιζόμενος στην έδρα του. Μετά τον Πανιώνιο και πριν από τον ΠΑΣ Γιάννινα (σ.σ. την προσεχή Τετάρτη σ’ εξ αναβολής αγώνα), ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του υποδέχονται τον ΟΦΗ.

Ώρα πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει τις σχετικές υποχρεώσεις του αγωνιζόμενος στην έδρα του. Μετά τον Πανιώνιο και πριν από τον ΠΑΣ Γιάννινα (σ.σ. την προσεχή Τετάρτη σ’ εξ αναβολής αγώνα), ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του υποδέχονται τον ΟΦΗ. Αντίπαλος με – θεωρητικά – χαμηλό βαθμό δυσκολίας βάσει της διαφοράς ποιότητας και της βαθμολογικής θέσης των δυο ομάδων μεν αλλά με δεδομένη την ανάγκη βαθμών και βασικό παρονομαστή πως όλα στην πράξη κρίνονται. 

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε χτες την προετοιμασία του με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, μετά το τέλος της οποίας βγήκε αποστολή με ιδιαιτερότητες. Κατ’ αρχάς εκτός έμειναν οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Κίτσιου, Λύρατζης, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Καρέλης κι όπως γίνεται κατανοητό, για πρώτη φορά δε συμπεριλήφθηκε ποδοσφαιριστής που να λογίζεται ως εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας. Θέση, που εφόσον προκύψει ανάγκη θα κληθεί να καλύψει ο Σάκχοφ. Πέραν αυτού μέσα στις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού είναι κι οι δυο νεοαποκτηθέντες Μίσιτς – Σβιντέρσκι μαζί με τον επιστρέψαντα Γιαννούλη, με τον Πολωνό να κάνει ντεμπούτο αφού ο Κροάτης έκανε το αντίστοιχο δικό του στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή την περασμένη Τρίτη παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ. 

Η … «συνταγή» για την επικείμενη αναμέτρηση σ’ επίπεδο επιλογών είναι – σχεδόν – ίδια με την αντίστοιχη του Κυπέλλου. Όπερ εστίν μεθερμηνευόμενον πως στο 4-2-3-1, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται στην εστία, στην άμυνα από δεξιά προς τ’ αριστερά κατά σειρά οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια. Δίδυμο στα χαφ θ’ αποτελέσουν οι Σάκχοφ – Μαουρίσιο, έχοντας μπροστά τους στον άξονα τον Μπίσεσβαρ. Δεξιά του Ολλανδού μεσοεπιθετικού δοκιμάστηκαν τόσο ο Ζαμπά όσο κι ο Λημνιός, ενώ αντίστοιχα αριστερά του ο Ελ Καντουρί και στην κορυφή ο Άκπομ. Πάντως, οι όποιες απορίες σχετικά θα λυθούν περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, ήτοι κατά τις 16.15 με την ανκοίνωση των επίσημων ενδεκάδων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.