Άλτμαν: “Πρέπει να επανέλθουμε άμεσα”

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και το "στραβοπάτημα" του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΛ μίλησε ο Όμρι Άλτμαν στο novasports.gr.

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και το “στραβοπάτημα” του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΛ μίλησε ο Όμρι Άλτμαν στο novasports.gr. Ο Ισραηλινός επιθετικός έκανε λόγο για έλλειψη ενέργειας και αυτοπεποίθησης, ενώ ανέφερε πως είναι απαραίτητη η νίκη στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όμρι Άλτμαν στο novasports.gr

Για την επιστροφή του στη δράση και τη βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΛ: 

“Αισθάνομαι όμορφα που επέστρεψα στη δράση, αν και αυτή η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα είναι λίγο ενοχλητική. Πρέπει να επανέλθουμε, γιατί δεν δείχνουμε αυτά που μπορούμε. Τέτοια αποτελέσματα, όπως η ισοπαλία με την ΑΕΛ, μας στεναχωρούν και πρέπει να ξαναβρούμε το ρυθμό και την αυτοπεποίθηση μας. Όλα όσα χρειάζονται για να πάμε με δύναμη στο παιχνίδι της Τετάρτης και να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία πως θα κερδίσουμε, απλά θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”. 

Για το πως ο Παναθηναϊκός έχασε δύο βαθμούς στην έδρα του, αν και έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα για 90 λεπτά: 

“Όταν αρχίζεις ένα παιχνίδι με τέτοιο τρόπο, είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Κόκκινη κάρτα ο αντίπαλος, πέναλτι για εμάς και γκολ. Όμως αν παίζεις χωρίς ενέργεια και δεν προσπαθήσεις να σκοράρεις και δεύτερο γκολ για να “τελειώσεις” το παιχνίδι το συντομότερο δυνατό, αυτά συμβαίνουν. Γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν σκοράρεις δεύτερο γκολ και τελικά δέχεσαι γκολ”. 

Για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί από την αρχή ενός αγώνα: 

“Νιώθω καλά. Αισθάνομαι πιο δυνατός από πριν και ότι μπορώ να δώσω πολλά στην ομάδα. Είμαι χαρούμενο για τα λεπτά συμμετοχής που παίρνω, γιατί είναι σημαντικά για μένα. Το πότε θα είμαι έτοιμος για να παίξω σε ολόκληρο παιχνίδι είναι απόφαση του προπονητή και όχι δική μου”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.