Αλλάζουν τα δεδομένα για την ταινία “Batman Beyond”

Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση.Οι φήμες που ήθελαν DC και Warner Bros. να ετοιμάζουν μία animated...

Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση.

Οι φήμες που ήθελαν DC και Warner Bros. να ετοιμάζουν μία animated ταινία με έμπνευση από το “Batman Beyond” καταρρίφθηκαν, οριστικά.

Ο Umberto Gonzalez, δημοσιογράφος ταινιών για το The Wrap, είπε στο Twitter πως η ταινία “Batman Beyond” δεν βρίσκεται σε ανάπτυξη. Κατά τον δημοσιογράφο, οι Warner Animationg Group, DC Films και Warner Bros. Animation TV αρνήθηκαν, από κοινού, πως εργάζονται πάνω στη φημολογούμενη ταινία, λέγοντας ότι “δεν είναι αλήθεια. Δεν εργαζόμαστε σε μία animated Batman Beyond ταινία”.

Beyond

Το IGN προσέγγισε, εξίσου, τη Warner Bros. και επιβεβαίωσε το γεγονός.

Οι φήμες που ξεκίνησαν ήθελαν την animated ταινία να προετοιμάζεται, μετά τη μεγάλη επιτυχία του “Spider-Man: Into The Spider- Verse” της Sony Animations. Η ταινία της Marvel είναι, πλέον, υποψήφια για Όσκαρ και έχει κερδίσει ήδη μία Χρυσή Σφαίρα, ενώ ετοιμάζεται ένα sequel και αρκετά spinoff, ανάμεσα τους και τηλεοπτικά.

Το “Batman Beyond” είναι μία από τις τρέχουσες σειρές της DC, αλλά προϋπήρξε και animated σειρά, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1999, και τοποθετούνταν στη φουτουριστική πόλη της Neo-Gotham στο 2039. O Bruce Wayne είναι, πλέον, ένας ηλικιωμένος άντρας που ζει σε απομόνωση και αναγνωρίζει πως η καταπονημένη του υγεία και οι ικανότητες του δεν αρκούν πια για να πολεμήσει το έγκλημα. Απρόθυμα, ο ήρωας θα πάρει τον επαναστατικό έφηβο Terry Mcginnis υπό την προστασία του για να γίνει ο νέος Batman στον cyberpunk κόσμο της Neo-Gotham.

Όσον αφορά την υπόλοιπη κινηματογραφική εξέλιξη του σκοτεινού ιππότη, φαίνεται πως δεν θα γίνει με το πρόσωπο του Ben Affleck. Η Warner Bros. ανακοίνωσε, πρόσφατα, τα σχέδια της για το μέλλον του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.