Σόλσκιερ: «Δεν θέλω να με φωνάζουν αφεντικό»

Ενα μικρό ...παραλειπόμενο από την πρώτη του ημέρα ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αποκάλυψε ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, μιλώντας στους «United-Supporteren», που είναι Σκανδιναβοί υποστηρικτές της ιστορικής αγγλικής ομάδας.

Ενα μικρό …παραλειπόμενο από την πρώτη του ημέρα ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αποκάλυψε ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, μιλώντας στους «United-Supporteren», που είναι Σκανδιναβοί υποστηρικτές της ιστορικής αγγλικής ομάδας.

«Η Καθ (σ.σ. η κοπέλα επί της υποδοχής στο προπονητικό κέντρο) ήταν το πρώτο πρόσωπο που αντίκρυσα μόλις έφθασα. Στην συνέχεια, συνάντησα το προσωπικό που εργάζεται εδώ, από την εποχή που ήμουν παίκτης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός και πρόσθεσε: «Αρχισαν να με αποκαλούν «αφεντικό». Και τους είπα: «Σταματήστε το αυτό. Το όνομα μου είναι Ολε. Εργαζόμαστε μαζί και γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια». Δεν θέλω να με φωνάζουν «αφεντικό».

Υπενθυμίζεται, πως επί των ημερών του Σόλσκιερ, η Γιουνάϊτεντ αγνοεί την ήττα, δεδομένου πως σε δέκα αναμετρήσεις, η ομάδα μετρά εννέα νίκες και μία ισοπαλία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.