«Με λίγη τύχη μπορούμε να περάσουμε»

O αντιπρόεδρος του Προμηθέα Πάτρας Αναστάσιος Χρυσανθόπουλος, μίλησε στο Novasports.gr και την Δώρα Παντέλη για την Τενερίφη, αλλά και το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final Four στην Πάτρα τα επόμενα χρόνια.

Λίγη ώρα μετά την κλήρωση των «16» του Basketball Champions League, ο αντιπρόεδρος του Προμηθέα Πάτρας Αναστάσιος Χρυσανθόπουλος, μίλησε στο Novasports.gr και την Δώρα Παντέλη για την Τενερίφη, αλλά και το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final Four στην Πάτρα τα επόμενα χρόνια.

«Έχουμε φτάσει στις 16 καλύτερες ομάδες του BCL οπότε δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε μία εύκολη ομάδα. Η Τενερίφη είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, την σεβόμαστε, έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα εστιάσουμε. Πιστεύω ότι με λίγη τύχη θα μπορέσουμε ίσως να περάσουμε στην επόμενη φάση», τόνισε για την κλήρωση, ενώ για το ενδεχόμενο διοργάνωσης του Final Four πρόσθεσε:

«Για μας είναι επιτυχία ότι περάσαμε στις 16 καλύτερες ομάδες του BCL, πρώτη χρονιά δεν θα ήμασταν έτοιμοι να διοργανώσουμε μία τέτοια γιορτή του μπάσκετ. Αλλά νομίζω ότι στο μέλλον νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι να φέρουμε μία τέτοια διοργάνωση στην Πάτρα και την Ελλάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.