Το “Counterpart” μένει εκτός Starz αλλά οι ελπίδες παραμένουν

Κάποιο κανάλι θα το πάρει...Ενώ η δεύτερη σεζόν της σειράς διανύει τα τελευταία της, ο δημιουργός...

Κάποιο κανάλι θα το πάρει…

Ενώ η δεύτερη σεζόν της σειράς διανύει τα τελευταία της, ο δημιουργός της Justin Marks είχε να ανακοινώσει δυσάρεστα νέα μέσω Twitter.

Κατά το TVLine, ο Marks ανακοίνωσε μέσω Twitter στους φαν της σειράς πως έχει “λίγο στενάχωρα νέα… Το Starz αποφάσισε να μην επιλέξει τη σειρά μας για τρίτη σεζόν”. Η σειρά έχει καταφέρει να βρεθεί αρκετές φορές ανάμεσα στους υποψήφιους βραβείων, όπως αυτών της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών, ενώ έχει κερδίσει και ένα Emmy. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτά τα δεδομένα δεν αρκούν για να κερδίσει μία ακόμα σεζόν παρουσίας στο κανάλι. Τα, πιο ηχηρά, νούμερα μιλούν για 225.000 θεατές την εβδομάδα για τον δεύτερο κύκλο, με δημογραφικό ποσοστό 0.04, έναντι των 371.000 του πρώτου κύκλου και του δημογραφικού 0.09.

Στην Ελλάδα, την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το κατασκοπικό δράμα επιστημονικής φαντασίας με τον J.K. Simmons μας έδωσε η Nova. Η σειρά που δημιουργήθηκε από τον Marks αφηγείται την ιστορία του Howard Silk (J. K. Simmons) ο οποίος ανακαλύπτει ότι η μυστική υπηρεσία για την οποία εργάζεται προστατεύει ένα πέρασμα ανάμεσα σε δύο διαφορετικές εκδοχές της Γης, η καθεμία από τις οποίες προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα της άλλης. Στον πρώτο κύκλο ο Silk προσπαθεί να ξεσκεπάσει μία σκευωρία με τον μερικές φορές «ανεπιθύμητο» εναλλακτικό εαυτό του από το άλλο σύμπαν. Σε ότι αφορά τον δεύτερο κύκλο, ο ίδιος ο πρωταγωνιστής J. K. Simmons δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι μπορούμε να περιμένουμε περισσότερους «διπλούς» ρόλους: “Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος ο οποίος υποδύομαι δύο διαφορετικές εκδοχές ενός χαρακτήρα και αυτό θα συνεχιστεί και με άλλους χαρακτήρες στον δεύτερο κύκλο. Σε κάθε περίπτωση χαίρομαι που κατορθώσαμε να βρούμε πολύ καλούς τρόπους να το υποστηρίξουμε αυτό και να το κάνουμε να λειτουργήσει”.

Τα νέα, όμως, δεν σταματούν εκεί. Φαίνεται πως η παραγωγός MRC προσπαθεί να βρει νέα στέγη για τον τρίτο κύκλο του “Counterpart”, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε συνομιλίες με streaming πλατφόρμες για την αγορά του. Αναμένονται περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με το οριστικό μέλλον της σειράς.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.