Σόλσκιερ: “Θέλει ένα γκολ να απελευθερωθεί’

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στάθηκε στο πλευρό του Αλέξις Σάντσες και υπογράμμισε πως χρειάζεται ένα γκολ για να ανέβει η ψυχολογία του και να αρχίσει να σκοράρει και πάλι.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στάθηκε στο πλευρό του Αλέξις Σάντσες και υπογράμμισε πως χρειάζεται ένα γκολ για να ανέβει η ψυχολογία του και να αρχίσει να σκοράρει και πάλι. Ο Νορβηγός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρομοίασε τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή με ένα μπουκάλι κέτσαπ, μιλώντας στον αγγλικό Τύπο. Την εφετινή σεζόν ο Σάντσες μετράει δυο γκολ σε 19 συμμετοχές με τους “κόκκινους διαβόλους”. 

Χαρακτηριστικά, ο Σόλσκιερ τόνισε: “Είναι σαν ένα μπουκάλι κέτσαπ, το χτυπάς για ώρα δεν βγαίνει τίποτα, αλλά ξαφνικά όταν αρχίζει να βγαίνει δεν σταματά”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Πιστεύω πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πολύ ταλαντούχος. Αν μπορέσει να σκοράρει ένα γκολ, είμαι σίγουρος πως αυτό θα απελευθερώσει την αυτοπεποίθησή του. Μπορεί να παίξει για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα. Είμαι εδώ δύο μήνες με τον Σάντσες και είχε τραυματιστεί όταν ήρθα, γι’ αυτό δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να βρεθεί σε υψηλό επίπεδο αμέσως”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.