«Παγκόσμια» και η Βραζιλία

H Bραζιλία νίκησε με 104-80 εκτός έδρας τις Παρθένους Νήσους και θα δώσει το παρών σε άλλο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ.

H Bραζιλία νίκησε με 104-80 εκτός έδρας τις Παρθένους Νήσους και θα δώσει το παρών σε άλλο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, δεν είχε πρόβλημα απέναντι σε ένα συγκρότημα που παρατάχθηκε με μόλις εννέα παίκτες και επικράτησε εύκολα μπροστά σε μόνο 200 θεατές στην πόλη του Αγίου Θωμά, κάτι που σημαίνει ότι μία αγωνιστική πριν από το τέλος των προκριματικών της αμερικανικής Ηπείρου, έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση από τον όμιλό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλία, είναι η μοναδική μαζί με τις ΗΠΑ που έχουν δώσει το παρών σε όλες τις τελικές φάσεις της διοργάνωσης.

Η Βραζιλία έγινε η 19η που προκρίνεται από τις 32 συνολικά ομάδες που θα λάβουν μέρος. Εκτός από «σελεσάο» και την γηπεδούχο Κίνα, έχουν περάσει επίσης Τυνησία, Νιγηρία, Ελλάδα, Γερμανία, Τσεχία, Λιθουανία, Αυστραλία, Γαλλία, Ανγκόλα, Ν. Ζηλανδία, Ν. Κορέα, Ισπανία, Τουρκία, ΗΠΑ, Βενεζουέλα, Αργεντινή και Καναδάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.