Έτοιμος να γράψει ιστορία

Ο Στ. Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Μονφίς (15:00) στον ημιτελικό στο Ντουμπάι, το Novasports.gr μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Γκαέλ Μονφίς (15:00) στον ημιτελικό του τουρνουά στο Ντουμπάι στοχεύοντας σε ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα. 

Ο Έλληνας τενίστας θέλει τη νίκη όχι μόνο για να διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο μέσα στο 2019, μετά από αυτό που κατέκτησε στη Μασσαλία, αλλά και για να μπορέσει, όπως τόνισε και ο ίδιος, να μπει στην πρώτη δεκάδα του κόσμου και να γίνει ο πρώτος Έλληνας που το έχει κατορθώσει.

Ο Στέφανος, εάν κερδίσει τον Γάλλο, θα μπει στο ΤΟΡ 10 της παγκόσμιας κατάταξης καθώς απέχει μόλις 40 βαθμούς από τον Μάρεν Τσίλιτς, κάτι που, όπως δήλωσε, σκέφτεται σε καθημερινή βάση. 

Το Novasports.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εξέλιξη αυτής της πολύ σημαντικής αναμέτρησης και αν ο Τσιτσιπάς καταφέρει να προκριθεί τότε θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τσόριτς – Φέντερερ, έργο που μπορεί να ξαναδούμε μετά το Αυστραλιανό Γκραν Σλαμ όπου απέκλεισε τον Ελβετό θρύλο, γράφοντας ιστορία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.