Τζούρντεβατς: “Συγγνώμη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας”

Ο γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου, Μόμιρ Τζούρντεβατς έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από την αγγλική ομοσπονδία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων, στην πρόσφατη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου, Μόμιρ Τζούρντεβατς έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από την αγγλική ομοσπονδία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων, στην πρόσφατη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Παράλληλα, καταδίκασε τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές της Αγγλίας στη συγκεκριμένη αναμέρηση.

Χαρακτηριστικά, ο Τζούρντεβατς τόνισε: “Θέλω να καταδικάσω κάθε διακριτική συμπεριφορά ή τα συνθήματα που είχαν αποδέκτες μαύρους ποδοσφαιριστές. Ζητώ συγγνώμη από όλα τα μέλη της αγγλικής αποστολής εάν έφυγαν από το Μαυροβούνιο έχοντας άσχημη εντύπωση. Ήταν το πέμπτο μας παιχνίδι με την Αγγλία και όπως όλα τα προηγούμενα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Τα γιορτάζουμε σαν μια ποδοσφαιρική γιορτή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.