To Ζ1 Battle Royale αλλάζει εταιρεία ανάπτυξης

Περίεργη τροπή.Το Η1Ζ1 έχει περάσει πολλά. Σαν να μην έφταναν τα όλα τα υπόλοιπα, το ολοκαίνουργιο...

Περίεργη τροπή.

Το Η1Ζ1 έχει περάσει πολλά. Σαν να μην έφταναν τα όλα τα υπόλοιπα, το ολοκαίνουργιο Z1 Battle Royale αλλάζει εταιρεία ανάπτυξης ξανά, με την Daybreak Games να παίρνει πάλι τα ηνία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Daybreak κυκλοφορεί το H1Z1 το 2015 σε Early Access, και ένα χρόνο μετά το παιχνίδι σπάει στα δύο. Έτσι δημιουργούνται το multiplayer H1Z1: Just Survive και το battle royale H1Z1: King of the Kill.

Ένα χρόνο μετά, από το πρώτο παιχνίδι θα μείνει μόνο ο τίτλος Just Survive, το οποίο και θα μας αποχαιρετήσει το 2018, ενώ το δεύτερο θα μετονομαστεί σε H1Z1. Οι μεγαλύτερες, ωστόσο, αλλαγές, θα έρθουν έναν χρόνο μετά, με το τρίτο season. Αυτές λοιπόν αφορούν τόσο το όνομα, όσο και της εταιρείες ανάπτυξης. Το παιχνίδι λοιπόν μετονομάζεται σε Z1 Battle Royale, ενώ η NantG αναλαμβάνει την ανάπτυξη του.

Και ερχόμαστε στο τώρα, λίγους μόλις μήνες μετά την έναρξη του τρίτου season. Η NantG, λοιπόν φαίνεται να επιστρέφει το παιχνίδι, σύμφωνα με το pcgamer, στην Daybreak ανακοινώνοντας μάλιστα στο Steam:

“Παρά την αφοσίωση της ομάδας μας, η οποία προσπάθησε να επαναφέρει το κοινό του Z1BR με το τρίτο Season του παιχνιδιού, καταλάβαμε ότι ο δρόμος έχει ακόμα πολλά σημεία τα οποία θα σταθούν εμπόδιο στη μακροχρόνια επιτυχία μας. Αναλογιζόμενοι λοιπόν αυτά, σας ενημερώνουμε ότι η NantG Mobile θα επικεντρωθεί στην αρχική της αποστολή, να κτίζει δηλαδή mobile games.”

Η NantG επίσης τόνισε ότι η Daybreak είναι υπεύθυνη για τους servers του παιχνιδιού αλλά ότι και οι δύο θα φροντίσουν για την ομαλή μετάβαση του στην αρχική ομάδα ανάπτυξης.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.