Tα φώτα σε Μάντσεστερ και Οπόρτο

Ολοκληρώνονται την Τετάρτη τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τους επαναληπτικούς Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ και Πόρτο - Λίβερπουλ (22:00).

Ολοκληρώνονται την Τετάρτη τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τους επαναληπτικούς Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ και Πόρτο – Λίβερπουλ (22:00).

Στο Etihad, διεξάγεται η αγγλική ονομαχία ανάμεσα σε Σίτι και «σπερς» με τους αποψινούς φιλοξενούμενους να έχουν προβάδισμα 1-0 από το πρώτο παιχνίδι. 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας του να δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα για την ανατροπή, με την ομάδα του να έχει 11 σερί εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά να έχει πέντε ήττες στην Ευρώπη σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι σε αγγλικές ομάδες.

Η Τότεναμ θα παίξει χωρίς τον τραυματία Κέιν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Άλι και Λαμέλα, με τους «σπερς» να ετοιμάζονται για την πρώτη από τις δύο επισκέψεις τους στην έδρα της Σίτι σε τέσσερις μέρες (η επόμενη στις 20 του μήνα για το πρωτάθλημα). Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Άγιαξ.

Στο «Ντραγκάο», η Πόρτο υποδέχεται την Λίβερπουλ που έχει ισχυρό προβάδισμα μετά το 2-0 του «Άνφιλντ» και προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι στο πρωτάθλημα. Οι «ρεντς» είχαν επικρατήσει πέρσι με 5-0 στην έδρα της Πόρτο για τους «16», αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ προειδοποιεί ότι οι «δράκοι» θέλουν να πάρουν εκδίκηση, με τους Πέπε και Ερέρα να επιστρέφουν για τους γηπεδούχους από τιμωρία. Ο νικητής του ζευγαριού θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.