Περίπατος στην βροχή για την Βαλένθια

Η Βαλένθια με άνετη επικράτηση 2-0 απέναντι στην Βιγιαρεάλ σφράγισε το ραντεβού με τον πρώην προπονητή της Ουνάι Έμερι και την Άρσεναλ στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Η Βαλένθια με άνετη επικράτηση 2-0 απέναντι στην Βιγιαρεάλ σφράγισε το ραντεβού με τον πρώην προπονητή της Ουνάι Έμερι και την Άρσεναλ στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Με την Βαλένθια να έχει νικήσει στο πρώτο ματς μέσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ με 3-1 και με την ομάδα του Χαβιέρ Καγέχα να κινδυνεύει με υποβιβασμό στο πρωτάθλημα, υπήρχαν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων!

Υπό καταρρακτώδη βροχή η Βαλένθια σιγά σιγά πήρε τον έλεγχο του αγώνα και άρχισε να απειλεί! Πρώτη φορά στο 10ο λεπτό αλλά ο Αντρές σταμάτησε τον Παρέχο κάτι που δεν κατάφερε όμως στο 12ο λεπτό! Ο Γκέντες κέρδισε την μπάλα ψηλά στην αντίπαλη περιοχή και βρήκε μέσα στην περιοχή τον Λάτο ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του με την Βαλένθια για το 1-0!

Στο 14ο λεπτό ο Γκαμερό έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 καθώς το πλασέ του πέρασε δίπλα από την εστία του Αντρές και το ματς συνέχισε σε αυτόν τον ρυθμό με την Βαλένθια να έχει άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γκαμερό λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Το 2-0 ήρθε για τις νυχτερίδες στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου. Με αρκετή δόση ο Παρέχο σκόραρε με την μπάλα να αλλάζει πορεία στο τείχος, στο φάουλ που εκτέλεσε ο αρχηγός των νυχτερίδων!

Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και η Βιγιαρεάλ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Τσουκουέζε μέσα σε ένα λεπτό (64′ και 65′) και δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς. Ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε από την βροχή. Οι παίκτες άρχισαν να σκέφτονται το πρωτάθλημα και το ματς έληξε 2-0! 

Στα ημιτελικά η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και φυσικά του Ουνάι Έμερι ο οποίος για μια τετραετία υπήρξε προπονητής της Βαλένθια (2008/2012).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ : Νέτο – Βας, Ρονκάλια, Ντιακαμπί, Λάτο – Τόρες, Σολέρ (46′ Γκαμπριέλ), Παρέχο (62′ Κοκλέν), Γκέντες (68′ Λι) – Γκαμερό, Σάντι Μίνα

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ : Αντρές – Ράτιου, Φούνες Μόρι, Βίκτορ Ρουίθ, Χάουμε Κόστα – Μορλάνες, Τριγκέρος (74′ Φουέγο), Κάσερες (64′ Φορνάλς), Πεδράθα – Μορένο, Ράμπα (46′ Τσουκουέζε)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.