Μασάδο: «Χύσαμε την καρδάρα με το γάλα» (vid)

Αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports, μίλησε ο προπονητής του Αρη, Μανουέλ Μασάδο για το ματς με την Κέρκυρα.

Αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports, μίλησε ο προπονητής του Αρη, Μανουέλ Μασάδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με την Κέρκυρα, στις εμπειρίες τις οποίες έζησε στην Ελλάδα και μιλά για το μέλλον του στη χώρα μας. 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:     

-Το πρωτάθλημα τελειώνει, απομένει, πια, ένα τελευταίο παιχνίδι με την Κέρκυρα..

«Εάν παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας, καθώς είναι πανομοιότυπο με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, απέναντι σε μια ομάδα η οποία παλεύει για την παραμονή της. Μια ομάδα η οποία θα έρθει να τα παίξει όλα για όλα! Και έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία, καθώς προέρχεται από δύο θετικά αποτελέσματα, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό εκτός έδρας και στην έδρα της τον ΟΦΗ. Επομένως θα έρθει να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες παραμονής της, στο γήπεδό μας».

-Το ενδιαφέρον της Κέρκυρας, επιβάλει στον Αρη, να είναι ακόμη πιο σοβαρός;

«Ετσι ακριβώς! Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκέντρωση από εμάς, όχι μόνο γιατί η Κέρκυρα έχει το κίνητρο, αλλά και γιατί εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τις δικές μας πληγές. Ηδη ο Καζναφέρης ήταν τιμωρημένος με τον Παναιτωλικό και εξακολουθεί να είναι τιμωρημένος. Ερχονται τώρα να προστεθούν οι απουσίες του Φατί και του Σανκαρέ, οι οποίοι έχουν να εκτίσουν τις δικές τους ποινές. Κι αν προσθέσουμε και τους τραυματισμούς από τους οποίους προέρχονται οι Ντίκο, Νέρι, αλλά και την ίωση του Ουμπίδες, καταλαβαίνετε πως τα προβλήματα έχουν συσσωρευθεί. Παρ΄ όλα αυτά έχουμε εμπιστοσύνη στο ρόστερ που διαθέτουμε αν και οι λύσεις που έχουμε, πλέον, είναι λιγότερες. Είμαι σίγουρος πως θα μπορέσουμε να παρατάξουμε μια ανταγωνιστική ενδεκάδα η οποία θα βγει στο γήπεδο για να τιμήσει το σήμα που αντιπροσωπεύει. Να κάνει το δυνατόν καλύτερο και να κερδίσει το παιχνίδι».

-Η εμπειρία στην Ελλάδα πως σας φάνηκε;

«Ηρθα σε ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ δυνατό. Ηταν η πρώτη φορά που έβγαινα από τη δική μου τη χώρα. Θα εστιάσω στη δική μου ομάδα και σ΄ αυτά τα οποία είδα. Η ομάδα αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες και όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλωστε δεν είναι κρυφό πως η ομάδα αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές μέχρι τώρα. Ολοι γνωρίζουν τα προβλήματα. Προβλήματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον Αρη, αλλά και με πάρα πολλές άλλες ομάδες της Ελλάδας , απ΄ ότι βλέπω. Και θα έλεγα ότι υπάρχουν και σε πολλές ομάδες της Ευρώπης. Μέσα απ΄ αυτές τις αντίξοες συνθήκες, λοιπόν, εγώ θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά αυτό το τετράμηνο που είμαστε μαζί. Η σκληρή αυτή δουλειά μπορεί να μεταφραστεί και σε πόντους, καθώς η συγκομιδή της ομάδας, μέχρι να έρθω εγώ, ήταν περίπου ένας βαθμός ανά παιχνίδι, σε αντίθεση με τη συνέχεια στην οποία η ομάδα έπαιρνε μέσω όρο, δύο βαθμούς ανά παιχνίδι! Θα σεβαστώ, λοιπόν, αυτό το οποίο κάναμε με τα παιδιά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά που κάναμε στις προπονήσεις, την επιμονή και τον  επαγγελματισμό τον οποίο δείξανε. Είμαι, λοιπόν, ευχαριστημένος με τη συνεργασία που είχα τόσο με τους ποδοσφαιριστές, όσο και με την ομάδα του Αρη, όντας μια γεμάτη σε εμπειρίες πορεία η οποία δυστυχώς θα στιγματιστεί από την εμφάνιση που κάναμε με τον Παναιτωλικό. Μια πολύ σκληρή ήττα την οποία πρέπει να δεχτούμε, διότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι χύσαμε την καρδάρα με το γάλα!».

-Το μέλλον σας;

«Σας είχα πει και άλλοτε πως, σε ότι αφορά το μέλλον μου, είναι μια λευκή κόλλα χαρτί. Στην οποία κόλλα μπορεί να γραφτεί το οποιοδήποτε σενάριο. Δεν είμαστε μάντεις, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον. Εγώ θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στο τελευταίο παιχνίδι που έχουμε στο οποίο η ομάδα πρέπει να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ αυτό έχω να σκεφτώ και η διοίκηση έχει να σκεφτεί το καλύτερο για την ομάδα. Κι αν με γνώμονα, το καλύτερο για την ομάδα, συμβαδίζουν οι δικές μας απόψεις, ίσως το μέλλον μου να συνεχίσει να βρίσκεται στην Ελλάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.