Σπανούλης: Συγχαρητήρια για την τρομερή προσπάθεια

Συνεχάρη τους πάντες ο Βασίλης Σπανούλης για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα και δήλωσε πως «είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Με το καλό στην Πόλη...».

Συνεχάρη τους πάντες ο Βασίλης Σπανούλης για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα και δήλωσε πως «είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Με το καλό στην Πόλη…».


 Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σητν αποψινή νίκη επί της Σιένα που στέλνει τους «ερυθρόλευκους» ξανά σε Φάιναλ Φορ μετά από απουσία ενός έτους, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Όπως είπε ήταν μια «τεράστια επιτυχία, δεν πίστευαν πολλοί σε εμάς, ούτε καν στο TOP-16. Ειχαμε πολλές καλές και άσχημες βραδιές και τώρα βρισκόμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».


Στη συνέχεια μοίρασε «συγχαρητήρια» σε κάθε έναν που αποτελεί αυτή την ομάδα που κατάφερε να κερδίσει μια ιστορική πρόκριση. «Από την πλευρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Στους  Αγγελόπουλους, στους προπονητές μας, στο  σταφ, στους πάντες. Οι Αγγελόπουλοι μας στηρίζουν καθημερινά. Σε όλους συγχαρητήρια για την τρομερή προσπάθεια», τόνισε και συμπλήρωσε πως «έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Αυτό προσπαθώ να το κάνω από την αρχή. Όλη τη σεζόν αυτό κάνω. Πολύ καλά».


Αναφερόμενος στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έδωσαν βροντερό παρών στο ΣΕΦ, ο αρχηγός είχε να πει πως «ο κόσμος ήταν απίστευτος, συγκλονιστικός. Μας έδωσε τεράστια ώθηση, Είμαι χαρούμενος που τους φέραμε κοντά μας. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού».


Όταν ρωτήθηκε για τη συνέχεια απάντησε: «Μην πάμε πολύ μακριά. Αυτό υπάρχει στον Ολυμπιακό, όταν κάνουμε κάτι καλό, ύστερα πέφτουμε απότομα. Τα πόδια μας στη γη, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας», ενώ ξεκαθάρισε ότι θέλει «να μιλάω για την δικιά μου την ομάδα, όχι για άλλα πράγματα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.