Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση…

Φαίνεται ότι η αντίστροφη μέτρηση άρχισε στον Εθνικ'ο Αστέρα, καθώς η Football League δεν όρισε το παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Βύζαντα με όλες πλέον τις συνέπειες για τους Καισαριανιώτες.

Φαίνεται ότι η αντίστροφη μέτρηση άρχισε στον Εθνικ’ο Αστέρα, καθώς η Football League δεν όρισε το παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Βύζαντα με όλες πλέον τις συνέπειες για τους Καισαριανιώτες.

Οι επίπονες προσπάθειες που καταβλήθηκαν δεν απέδωσαν καρπούς, αφού το όλο θέμα «κόλλησε» στην προσφυγή του Παναγιώτη Λυκούδη, που ζητούσε να του καταβληθούν εφάπαξ όλα τα χρήματα που του οφείλονται και έχει δικαιωθεί. Ο παίκτης δεν δέχθηκε κανένα διακανονισμό, παρ’ όλες τις προσπάθειες που έγιναν και ενώ εντός τις ημέρας, βάσει διακανονισμών, είχαν τακτοποιηθεί εκκρεμότητες προς τους Καρατζά, Διαμάντη και Τσιώλη, που επέδειξαν πνεύμα συγκαταβατικότητας και συνεργασίας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης δεν έκρυβε τη στενοχώρια του για την εξέλιξη αυτή, που φέρνει πλέον σε δυσχερέστατη θέση τον Εθνικό Αστέρα, αφού βάσει κανονισμού μηδενίζεται στο παιχνίδι με τον Βύζαντα, του αφαιρούνται ακόμη δύο βαθμοί και το μέλλον του καθίσταται πιο σκοτεινό και αβέβαιο από κάθε άλλη φορά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου και οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα πληροφορήθηκαν τις εξελίξεις την ώρα που ήταν στην Καισαριανή και έκαναν προπόνηση και φυσικά η θλίψη και η απογοήτευση ήταν εμφανέστατη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.