Ξεκαθάρισε τη θέση του ο Κουρμπέλης

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπογράμμισε στην επικοινωνία που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού δε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, αν δεν τους καταβληθούν τα χρήματα, που τους οφείλονται.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπογράμμισε στην επικοινωνία που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού δε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, αν δεν τους καταβληθούν τα χρήματα, που τους οφείλονται. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είχε επικοινωνία με τον Έλληνα τεχνικό, τον οποίο ενημέρωσε πως ούτε την Τρίτη θα μεταβούν οι «πράσινοι» στο Κορωπί για να προπονηθούν.

Μεταξύ άλλων, ο Κουρμπέλης φέρεται να τόνισε: «Κόουτς, έχουμε πάρει μια συνολική απόφαση. Δεν κατεβαίνουμε στις προπονήσεις αν δεν πάρουμε όλα τα χρήματα του Δεκεμβρίου και δεν πάρει και ο Λουτσιάνο του Οκτωβρίου. Είναι απόφαση που πήραμε».

Από την πλευρά του, ο Ουζουνίδης μίλησε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος του τόνισε πως οι παίκτες θα πληρωθούν την Πέμπτη. Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μείνουν ενωμένοι έως το τέλος του πρωταθλήματος και να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού», χωρίς προβλήματα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.