Χωρίς πλαφόν μετά από αίτημα…

Ξεκάθαροι ήταν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με την... απουσία πλαφόν 50.000 ευρώ ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

Ξεκάθαροι ήταν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφορικά με την… απουσία πλαφόν 50.000 ευρώ ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου. Όπως έλεγαν οι Πράσινοι, δεν υπάρχει καμία παράλειψη ή αμέλεια από το Δ.Σ και το οικονομικό τμήμα της ΠΑΕ, αλλά αποδοχή σχετικού αιτήματος του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τον Δημήτρη Γόντικα.

Ο μέτοχος της ΠΑΕ είχε πρόσφατα ζητήσει να μην υπάρξει κατώτατο όριο συμμετοχής στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ενώ είχε γίνει ήδη δεκτό το αίτημα του κ. Βγενόπουλου από το Δ.Σ για τιμή 0,33 ευρώ ανά μετοχή.

Προμηνύματα ενόψει Γ.Σ

Μέχρι στιγμής υπάρχει η πρόθεση από κάποιους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συμμετάσχουν στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με το ποσοστό τους. Οι Πράσινοι χρειάζονται άμεσα 8 εκ. ευρώ για να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του 2011 και να γλυτώσουν- προσωρινά- τον κίνδυνο ευρωπαϊκού αποκλεισμού και εκφράζεται η αισιόδοξη σκέψη από αρκετούς παράγοντες του Τριφυλλιού, ότι αυτό το ποσό τελικά θα συγκεντρωθεί.

Πάντως απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η Α.Μ.Κ. είναι να υπάρξει απαρτία στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου και να ψηφιστεί τόσο το ποσό της αύξησης, όσο και η τιμή μετοχής.

Διαψεύδει ο Τζίγγερ

Δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση από μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να δώσει το παρών στην Γενική Συνέλευση Μετόχων όπως υποστηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου, ενώ η πλευρά Βαρδινογιάννη ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει τις μετοχές της, προκειμένου να συμμετάσχει( μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου) στην Γ.Σ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.