Νέα ήττα από τις ΗΠΑ

Νέα ήττα, πάλι από τις ΗΠΑ, με 8-6 γνώρισε η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στο διεθνές τουρνουά «Holiday Cup», το οποίο διεξάγεται στην Καλιφόρνια.

Νέα ήττα, πάλι από τις ΗΠΑ, με 8-6 γνώρισε η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στο διεθνές τουρνουά «Holiday Cup», το οποίο διεξάγεται στην Καλιφόρνια. Αυτή ήταν η  τέταρτη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες για τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση τα οποία πλέον θα αντιμετωπίσουν την Ιταλία τα ξημερώματα της Δευτέρας για τις θέσεις 3-4. Η εξέλιξη στα οκτάλεπτα: 3-2, 1-4, 2-2, 0-0.

Η Εθνική προηγήθηκε 3-2 με την Αγγελική Γερόλυμου στο πρώτο 8λεπτο. Οι ΗΠΑ σήκωσαν κεφάλι στο σκορ (7-4) με την Μπρέντα Βίλα (7.38” τρίτου), ενώ η μείωση (8-6) για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήρθε με την Χριστίνα Τσουκαλά, 0.06” πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Η τελευταία περίοδος, ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τις ΗΠΑ να φτάνουν στο τελικό 8-6.

Τα γκολ: ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Τσουκαλά 2, Μελιδόνη, Ασημάκη, Ρουμπέση, Γερόλυμου
ΗΠΑ (Άνταμ Κρικόριαν): Βίλα 4, Ουίντες, Στέφενς Μ., Βενγκέρ, Ρούλον. Στον άλλο ημιτελικό, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία, ηττήθηκε υπέστη βαριά ήττα 9-2 από τον Καναδά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.