Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΑΕΚΠρομηθέας ΠατρώνΠεριστέριΠΑΟΚΟλυμπιακόςΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H Hotels

Παραιτήθηκε κι επίσημα ο Ηρακλής Μανουκαράκης από το Ρέθυμνο

Χριστίνα Κομίνη
03/09/2018 • 14:08
ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings
  • shares
Στη γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν οι Κωστής Ζομπανάκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μανώλης Γιαννούλης, Ηρακλής Μανουκαράκης, Τάσος Τριαντάφυλλος, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Γιάννης Σταγκουράκης, Σταύρος Καπετανάκης και ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Καλαϊτζάκης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο πρόκειται να συγκροτηθεί σε σώμα στις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σε ότι αφορά στον Ηρακλή Μανουκαράκη, η Γενική Συνέλευση τον ευχαρίστησε για την 8ετή προσφορά του στην ομάδα, εκ των οποίων τα 4 ως Πρόεδρος και τα υπόλοιπα 4 χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος τόνισε πως θα παραμείνει πιστός στρατιώτης και θα έχει ενεργό ρόλο στις διαδικασίες της ομάδας, στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειες της ως απλό μέλος του Δ.Σ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.