Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Ανέβηκε στην Α2 ο Ιπποκράτης

24/07/2018 • 17:24
Μπάλα μπάσκετ
  • shares
Η μη συμμετοχή της Δόξας Λευκάδας στο πρωτάθλημα της Α2 (υποβιβάστηκε στον 3ο όμιλο της Γ` Εθνικής), έφερε σειρά ανακατάταξεων στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ. 

Τη θέση της Δόξας στην Α2 παίρνει ο Ιπποκράτης, ενώ τη θέση του Ιπποκράτη στην Β` Εθνική καταλαμβάνει η Ένωση Ιλίου. Αντίστοιχα τη θέση της Ένωσης Ιλίου στη Γ` κατηγορία (2ος όμιλος) παίρνει ο Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας.

Ακόμα, μετά την αποχώρηση της ΑΕ Λάρισας από το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής (υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ), τη... χηρεύουσα θέση παίρνει η Νίκη Βόλου (2ος όμιλος). Αντίστοιχα, στον 3ο όμιλο της Γ` Εθνικής παίρνει το σωματείο ΑΟ Καλαμπάκας που είχε προτεραιότητα από το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/09/2019 • 09:34

Μεγάλα ματς σημεία "κλειδιά" σε Μαδρίτη, Παρίσι, Φάληρο και Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η Τόττεναμ την δυναμική μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ έχουν τις συνθήκες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από Παρίσι και Μαδρίτη, αντίστοιχα