Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΑΕΚΠρομηθέας ΠατρώνΠεριστέριΠΑΟΚΟλυμπιακόςΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H Hotels

Ανέβηκε στην Α2 ο Ιπποκράτης

24/07/2018 • 17:24
Μπάλα μπάσκετ
  • shares
Η μη συμμετοχή της Δόξας Λευκάδας στο πρωτάθλημα της Α2 (υποβιβάστηκε στον 3ο όμιλο της Γ` Εθνικής), έφερε σειρά ανακατάταξεων στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ. 

Τη θέση της Δόξας στην Α2 παίρνει ο Ιπποκράτης, ενώ τη θέση του Ιπποκράτη στην Β` Εθνική καταλαμβάνει η Ένωση Ιλίου. Αντίστοιχα τη θέση της Ένωσης Ιλίου στη Γ` κατηγορία (2ος όμιλος) παίρνει ο Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας.

Ακόμα, μετά την αποχώρηση της ΑΕ Λάρισας από το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής (υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ), τη... χηρεύουσα θέση παίρνει η Νίκη Βόλου (2ος όμιλος). Αντίστοιχα, στον 3ο όμιλο της Γ` Εθνικής παίρνει το σωματείο ΑΟ Καλαμπάκας που είχε προτεραιότητα από το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.