Με συνταγή του 2013 για την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και θέλει να επαναλάβει ότι και το 2013, όταν είχε περάσει νικηφόρα 3-0 από το «Κονστάντ Βάντεν Στοκ», για τη φάση των ομίλων του Champions League (20:00).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και θέλει να επαναλάβει ότι και το 2013, όταν είχε περάσει νικηφόρα 3-0 από το «Κονστάντ Βάντεν Στοκ», για τη φάση των ομίλων του Champions League (20:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στη φάση των «16» του Europa League και παράλληλα να ξεχάσουν την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, η οποία ήταν η πρώτης τους εντός των συνόρων. 

Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και να επικεντρωθούν στο ματς με τους Βέλγους. Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Πάρντο και Ερνάνι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Ρομπέρτο στην εστία. Οι Μποτία και Ντα Κόστα θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Σαλίνο και Μαζουακού να είναι οι δυο μπακ. Οι Μιλιβόγεβιτς και Ζντιέλαρ θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Σεμπά και Ντουρμάζ στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Φορτούνη, πίσω από τον Ιντέγε, ο οποίος θα είναι η επιθετική αιχμή των νταμπλούχων Ελλάδος. 

Από την άλλη πλευρά, η Άντερλεχτ αναμένεται να παραταχθεί με τον Προτό στην εστία και τους Ναχάρ, Χέιλεν, Ντεσάχτ και Μπίτνερ στην άμυνα. Οι Ντεφούρ και Μπατζί θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Πρατ, Ασεαμπόνγκ και Τζούρισιτς να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριάδα. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Οκάκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.