Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Μπάσκετ & τεχνολογία στο Giannakis Academy (video)

21/06/2018 • 16:09
Μπάσκετ & τεχνολογία στο Giannakis Academy.
  • shares
Στο Giannakis Academy, το basket camp που διοργανώνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης τα τελευταία 4 χρόνια, σε Χαλκιδική και Αθήνα, έχει φέτος σημαντικό ρόλο η τεχνολογία και καινοτόμα εργαλεία που εξελίσσουν σημαντικές δεξιότητες αθλητών σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Το τρίπτυχο «πνευματική – αθλητική – τεχνική» δεξιότητα που πρέπει να έχει ο κάθε αθλητής είναι οι 3 βασικοί άξονες της φιλοσοφίας του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Στο Giannakis Academy, εκτός από προπόνηση για τις τεχνικές και αθλητικές δεξιότητες, έχουν σχεδιαστεί ειδικές ασκήσεις από ειδικούς επιστήμονες που αναπτύσσουν τις ψυχοκινητικές δεξιότητες των αθλητών, δηλαδή την ικανότητα συγκέντρωσης υπό συνθήκες πίεσης χρόνου και όγκου πληροφορίας, ασκήσεις με ειδικά βοηθήματα προπόνησης, όπως πχ οι στόχοι πάσας, αλλά και ειδικά τεχνολογικά συστήματα που εξασκούν και βελτιώνουν το χρόνο απόκρισης, αλλά και το εύρος πεδίου όρασης του αθλητή.

Τέτοιο εργαλείο, αποτελεί το ART (Agility Reaction Trainer) ελληνικής μάλιστα κατασκευής, το οποίο αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς του φετινού Giannakis Academy.

Το πρόγραμμα του φετινού Giannakis Academy Περιλαμβάνει εκτός από την περίοδο της Χαλκιδικής, 1 περίοδο στο Ηράκλειο της Κρήτης (2-7 Ιουλίου) και 2 περιόδους στην Αθήνα (9-14 & 16-21 Ιουλίου)

Εγγραφές για τις περιόδους της Αθήνας γίνονται στο:

http://www.giannakisacademy.com/registration

Εγγραφές για τις περιόδους του Ηρακλείου Κρήτης γίνονται μέσω το γραφείου το ΑΣ ΟΦΗ,


Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!