Φέρνουν προτάσεις οι Οφόε και Βούκοβιτς

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την παραχώρηση των παικτών, που δεν υπολογίζονται στο ρόστερ τη νέα αγωνιστική περίοδο και στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Οτζίτζα Οφόε και Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για την παραχώρηση των παικτών, που δεν υπολογίζονται στο ρόστερ τη νέα αγωνιστική περίοδο και στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Οτζίτζα Οφόε και Γιάγκος Βούκοβιτς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βέλγος μέσος των «ερυθρολεύκων» φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει τις προσεχείς ημέρες πρόταση για την απόκτησή του από τους «ερυθρολεύκους». Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Τουρκία, εφόσον δεν υπολογίζεται τη νέα σεζόν από τους Πειραιώτες. 

Την ίδια στιγμή, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Άντερλεχτ θα κινηθεί για την απόκτηση του Βούκοβιτς, καταθέτοντας άμεσα πρόταση. Ο Σέρβος αμυντικός κοστολογείται από τους «ερυθρολεύκους» στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και η βελγική ομάδα δε φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει αυτό το ποσό. Το πιθανότερο είναι να υπάρξει κάποια μικρότερη πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη. Ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει τον Βούκοβιτς, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Παράλληλα, ο Βούκβοτς φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ερυθρού Αστέρα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.