Άνετη νίκη της ΑΕΛ

Δεν δυσκολεύτηκε η ΑΕΛ να περάσει από το «Γεντί Κουλέ» καθώς επικράτησε 1-0 του Ρούβα εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν δυσκολεύτηκε η ΑΕΛ να περάσει από το «Γεντί Κουλέ» καθώς επικράτησε 1-0 του Ρούβα εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου. Έτσι, στις 21 Δεκεμβρίου, θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο AEL FC Arena.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο όπου οι παίκτες του Κρις Κόουλμαν κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 29′ με πλασέ του Πλιάγκα έπειτα από λάθος της άμυνας και το τέρμα αυτό αποδείχθηκε αρκετό για να τους χαρίσει τη νίκη.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Θεσσαλίας δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε, ενώ από την πλευρά τους οι φιλότιμοι Κρητικοί δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους.

ΡΟΥΒΑΣ (Μύρων Σηφάκης): Καλομοίρης, Λαγουδάκης, Τζιράκης (41′ Κωνσταντάρας), Καραγιαννίδης, Κατσαπελίδης, Σταθόγλου, Πλούσης, Ταχμαζίδης, Φουκαράκης (55′ Ρηγάκης), Περογαμβράκης, Μπελίτσας

ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Καρανίκας, Φωτιάς, Καλί, Χατζής, Βούζας (86′ Σιατραβάνης), Πλιάγκας (67′ Καραχάλιος), Χασομέρης (86′ Παπαγεωργίου), Ζεκίνια, Σαϊτιώτης.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.