Σάρωσε την κορυφή ο Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε ο κορυφαίος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, σε σχετική ψηφοφορία, μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε ο κορυφαίος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, σε σχετική ψηφοφορία, μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας. Ο Έλληνας παίκτης κατέκτησε την κορυφή στο Top 10, με τις καλύτερες εμφανίσεις της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, ενώ είδες άλλες τέσσερις εμφανίσεις του στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, να καταλαμβάνουν από τη δεύτερη έως την τέταρτη θέση, καθώς επίσης και την ένατη.

Στην κορυφή βρίσκεται η εμφάνιση του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Λέικερς, όπου σημείωσε 27 πόντους, μάζεψε δώδεκα ριμπάουντ, μοίρασε δέκα ασίστ, είχε τρία κλεψίματα και τέσσερις τάπες. Στη δεύτερη θέση ήταν η εμφάνιση κόντρα στους Μπουλς, με 29 πόντους, δέκα ριμπάουντ και πέντε ασίστ και στην τρίτη η εμφάνιση κόντρα στους Νετς, όπου είχε 28 πόντους, έντεκα ριμπάουντ, 14 ασίστ, τέσσερις κλεψίματα και δυο κοψίματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.