Αγγ. Αναστασιάδης «Ολα είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ»

Τον πλέον δύσκολο αγώνα της ζωής του έδινε και συνεχίζει να δίνει όλον αυτόν τον καιρό ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Τον πλέον δύσκολο αγώνα της ζωής του έδινε και συνεχίζει να δίνει όλον αυτόν τον καιρό ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο άνθρωπός του, η σύζυγός του, η Βιβή Αναστασιάδου, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς, μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια που τους έφερε αντιμέτωπους με μια κατάσταση που αρκετοί συνάνθρωποί μας βιώνουν αλλά οι περισσότεροι αγνοούν. Πρόκειται για ένα θέμα που είχε μιλήσει για πρώτη φορά στα κανάλια «novasports» πραγματοποιώντας ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο να ενημερωθεί σχετικά και να γίνει δότης οργάνων, εξηγώντας τότε στον Ευγένη Δαδαλιάρα την άκρα σοβαρότητα του θέματος. Ο Ελληνας τεχνικός, φιλοξενήθηκε στον «FairPlay 96,1» και μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για τον ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τη Βασιλεία. Οπως δήλωσε ….
Για τον αγώνα που κάνει υπέρ της δωρεάς οργάνων, με αφορμή το πρόβλημα υγείας της συζύγου του:
«Κάνω τον αγώνα μου με πρωτεργάτη και μπροστάρη τον ΠΑΟΚ. Με απόφαση του μεγαλομετόχου, τον οποίο ευχαριστώ προσωπικά, θα παίζει ένα σποτάκι για τη δωρεά οργάνων πριν από το αυριανό παιχνίδι με τη Βασιλεία. Είναι μία μεγάλη πρωτοβουλία για όλους τους ανθρώπους που περιμένουν στη σειρά αυτό το δώρο για να ζήσουν. Ο κ. Σαββίδης δε θα σταματήσει ποτέ να βοηθάει. Μάλιστα, σε όλη τη διάρκεια της Superleague – μιας και ο ΠΑΟΚ, μέσω της «Σουρωτής», είναι ο μεγάλος χορηγός – θα έχουμε μόνιμα μία αναφορά στη δωρεά οργάνων. Παράλληλα, όλοι οι αθλητές είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί και ο κόσμος. Κάναμε ένα γκάλοπ μέσα στο Πάσχα και το 98% των ερωτηθέντων τέθηκε υπέρ της δωρεάς οργάνων».
Για το αυριανό παιχνίδι με τη Βασιλεία:
«Oλα θα πάνε καλά στο αυριανό ματς. Είναι όλα στο χέρι του ΠΑΟΚ. Βλέποντας τη δική μας ομάδα και το συγκεκριμένο αντίπαλο, δε βλέπω πιθανότητα να μην περάσει ο ΠΑΟΚ. Εχει όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσει. Η διατήρηση του περσινού κορμού είναι ό,τι καλύτερο. Φυσικά κάθε ομάδα χρειάζεται μεταγραφές, αλλά συγκεκριμένες μεταγραφές, το πολύ δύο, ώστε να μην αλλάξουν οι ισορροπίες».
Για την απουσία του Μπίσεσβαρ από το αυριανό ματς με τη Βασιλεία:
«Eχω μια αδυναμία στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Oμως τα υπόλοιπα παιδιά είναι σε θέση να καλύψουν το κενό του».
Για τον Πέλκα:
«Τα έχω πει επανειλημμένως για τον Πέλκα. Καταρχάς μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, δεν πετάει στα σύννεφα. Αν παραμείνει με χαμηλά το κεφάλι, θα τα πάει πολύ καλά».
Για τον τρόπο προετοιμασίας που επέλεξε ο Λουτσέσκου:
«Αυτά είναι θέματα του προπονητή της ομάδας. Αυτός γνωρίζει και αποφασίζει καλύτερα από τον καθένα. Αλλωστε, σε… 30 ώρες είναι το ματς, οπότε… κοντός ψαλμός αλληλούια, θα δούμε αν έπραξε σωστά. Μακάρι να πετύχει ό,τι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε εμείς, να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».
Για την ανάγκη να παραμείνει η σύζυγός του στην Αθήνα για κάποιο χρονικό διάστημα:
«Το πρωτόκολλο λέει το εξής: για τρεις μήνες μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης, ο ασθενής πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα κοντά στο Ωνάσειο, προκειμένου να προλάβει μία πιθανή επιπλοκή. Πιστεύω, λοιπόν, ότι στις 15-20 Σεπτεμβρίου θα είμαστε πάνω στη Θεσσαλονίκη. Το δύσκολο κομμάτι πέρασε. Ο Θεός μας βοήθησε και όσες ευχαριστίες και να δώσω θα είναι λίγες».
Για το αν αξιοποιηθεί σε συγκεκριμένο πόστο στον ΠΑΟΚ:
«Ηταν καθοριστική η βοήθεια του Προέδρου στον αγώνα που κάναμε με τη σύζυγό μου και είναι κοντά μου. Βέβαια, προέχει η Βασιλεία κι έχουμε καιρό μετά να τα συζητήσουμε αυτά».
Το μήνυμά του στον κόσμο:
«Εύχομαι καταρχάς ο κόσμος να προσπαθήσει να ενημερωθεί για τη δωρεά οργάνων και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί. Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ, να ευχηθώ να περάσει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρουμε αυτή τη χαρά που μας λείπει τόσα χρόνια».
Για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τη Γαλλία:
«Το ποδόσφαιρο αναμοχλεύεται. Καθετί καινούριο που έρχεται είναι συνέχεια του παλιού. Το ποδόσφαιρο ναι μεν αλλάζει, αλλά… γυρίζει. Εκείνο που αλλάζει, όμως, είναι ότι πλέον υπάρχει πολύ μεγάλη ταχύτητα, πολύ τρέξιμο και πολλή δουλειά. Αρχίζει και δυσκολεύει πολύ το άθλημα. Έβαλε δύο γκολ, είχε βοήθεια και από… πάνω. Δεν αμφισβητώ, βέβαια, το γεγονός ότι η Γαλλία είχε την καλύτερη ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.