Έβγαζαν φλόγες στη βροχή οι “Δράκοι”

Η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο διέλυσε τη Λοκομοτίβ Μόσχας με σκορ 4-1 και χρειάζεται έναν βαθμό για να προκριθεί και μαθηματικά ενώ οι Ρώσοι αποχαιρετούν το Champions League.

Η Πόρτο κάτω από συνεχή βροχή στο Οπόρτο ήθελε από νωρίς να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του ομίλου και μόλις στο 2ο λεπτό σκόραρε με τον Ερέρα. Ήταν μια ωραία ενέργεια από τον Μάξι Περέιρα από τα δεξιά να βρίσκει τον Μαρεγκά μες την περιοχή, αυτός γύρισε τη μπάλα και ο Ερέρα πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Στο 19′ ο Μαρεγκά, που προκάλεσε πολλά προβλήματα στον Τσόρλουκα, έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν από ωραία ενέργεια του Μπραχίμι σούταρε από δύσκολη γωνία για να δει τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Κόντρα στη ροή του αγώνα στο 21′ ο Μίραντσουκ λίγο έλειψε να παγώσει το Ντραγκάο, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.

Τα πάντα τελείωσαν στο 42′ όταν ο Μανουέλ φερνάντες έχασε ευκαιρία για να ισοφαρίσει για την ομάδα του και στην αντεπίθεση ο σκόρερ Ερέρα τροφορδότησε τον ασίστμαν του 1-0 Μούσα Μαρεγκά ο οποίος σε πλαϊνό τετ α τετ νίκησε τον Γκιγέρμε για το 2-0 σε ένα πολύ κομβικό σημείο στο ματς. 

Στο 50′ η Λοκομοτίβ λίγο έλειψε να μπει και πάλι στο ματς, όταν ο Φαρφάν (που πέρασε στο ματς αντί του φερνάντες) είδε το σουτ του να μπλοκάρεται από τον Έντερ και στη συνέχεια να η μπορεί να νικήσει τον Κασίγιας που έδιωξε σε κόρνερ. Όται δεν κατάφερε στο 50′ το κατάφερε στο 59′ ο νεοεισελθών με κεφαλιά από κόρνερ κάνοντας το 2-1.

Η χαρά των Ρώσων κράτησε μόλις 8 λεπτά, καθώς πάνω στον ενθουσιασμό τους ήρθε το 3-1 του Κορόνα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος διώξιμο του Γκιγέρμε, μπήκε στην περιοχή, έφερε τη μπάλα στο αριστερό και εκτέλεσε αποκαθιστώντας την τάξη στο Οπόρτο. Με το ματς να έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα από τον Οτάβιο να εκτελεί τον Γκιγέρμε με σουτάρα έξω από την περιοχή. Πλέον η ομάδα του Κονσεϊσάο χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ η Λοκομοτίβ αποχαιρετά το Champions League.

Γήπεδο: Ντραγκάο (52.000), Πόρτο
Διαιτητής: Νταβίντε Μάσα (Ιταλία)

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο 4-3-3) : Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Φελίπε, Μιλιτάο, Αλεξ Τέλες, Ολιβερ Τόρες (84′ Ολιβέιρα), Ντανίλο, Ερέρα, Μπραχίμι (68′ Οτάβιο), Κορόνα (77′ Ερνάνι), Μαρεγκά

Λοκομοτίβ (Γιούρι Σεμίν (4-4-1-1): Γκιγιέρμε, Ιγκνάτιεβ, Τσόρλουκα, Χέβεντες, Ιντόβου, Ντενίσοβ, Κριχόβιακ, Αλ. Μιραντσούκ, Αν. Μιραντσούκ, Φερνάντες (46′ Φαρφάν), Εντερ (71′ Σμολόφ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.