Χωρίς παρουσιαστή θα μείνει μάλλον η 91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ

Θα μάθουμε στα σίγουρα στις 24 ΦεβρουαρίουΗ Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών...

Θα μάθουμε στα σίγουρα στις 24 Φεβρουαρίου

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών σκέφτεται να μην έχει παρουσιαστή για την 91η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ.

Σύμφωνα με το Variety, οι οργανωτές της εκδήλωσης παλεύουν να βρουν παρουσιαστή για την βραδιά μετά την αποχώρηση του Kevin Hart. Πηγές ισχυρίζονται ότι υπάρχουν επιλογές, μεταξύ άλλων και η πιθανότητα απουσίας κάποιου παρουσιαστή εξ’ολοκλήρου. Αντ’ αυτού, μια μίμηση του SNL, όπου μια σειρά από διασημότητες θα μπαίνουν σε ρόλο παρουσιαστή και θα ανακοινώνουν τα διαλείμματα βρίσκεται ανάμεσα στις πιθανότητες.

Η Ακαδημία λέγεται ότι έμεινε έκπληκτη από την απόφαση του Hart να αποχωρήσει, μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι θα παρουσιάσει την τελετή. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συναντηθεί για να συζητήσει την κατάσταση εντός της εβδομάδος. Θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά ποιος θα παρουσιάσει τη βραδιά, καθώς δεν θέλουν κάποιον πολύ ακραίο. Χωρίς κάποιον αντικαταστάτη, δημοσιεύματα θέλουν την Ακαδημία να έχει “φρικάρει” επί του θέματος.

Ο Hart θα ήταν μέλος της μεγάλης λίστας από κωμικούς που δέχτηκαν τον ρόλο του οικοδεσπότη, με τους πιο πρόσφατους να να είναι οι Jimmy Kimmel, Chris Rock, Neil Patrick Harris, Ellen DeGeneres, Seth MacFarlane και πολύ συχνά ο Billy Crystal. Η αποχώρησή του οφείλεται στο ότι η Ακαδημία του ζήτησε να απολογηθεί για κάποια παλιά του tweets, τα οποία θεωρήθηκαν προσβλητικά.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα φέτος, η Ακαδημία ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία, αυτή της Καλύτερης Δημοφιλούς Ταινίας, αν και αμέσως μετά ανακοίνωσε πως η εν λόγω κατηγορία δεν θα προστεθεί στην επερχόμενη Τελετή, μιας και χρειάζεται να γίνουν περαιτέρω συζητήσεις με τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών.

H 91η Απονομή των Βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2019.

Για ό,τι νεώτερο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.