Παπάζογλου: “Είμαι ώριμος πια”

Ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε πως είναι έτοιμος να να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχει μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε πως είναι έτοιμος να να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που έχει μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ο υψηλόσωμος επιθετικός μίλησε στην WEB TV της επίσης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα. Είπε για:

Την προσαρμογή του:
«Η πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολη, στο θέμα της προσαρμογής. Προερχόμουν από τον Άρη, έκατσα ενάμιση χρόνο χωρίς παιχνίδια, στην προηγούμενη ομάδα μου δεν έπαιζα, είχα κι ένα μεγάλο τραυματισμό. Γενικά έγινε με ανορθόδοξο τρόπο η προσαρμογή μου τον πρώτο χρόνο, μια και πήρα φανέλα βασικού από το πρώτο παιχνίδι. Αυτό δε λειτούργησε σωστά για μένα, μια και ο κόσμος περίμενε πολλά από μένα. Υπήρχε ένα κλίμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπό μου, προσπάθησα πολύ να το αλλάξω, μια και δούλεψα πολύ από τότε».

Τα όσα του είπε ο Μπόλονι μετά το ντέρμπι με τον Άρη:
«Όταν δεν παίζει κάποιος απελπίζεται. Εγώ δεν είχα καμία συμμετοχή από το καλοκαίρι, αλλά θεώρησα ότι έχω την ικανότητα και τις δυνάμεις, σύμφωνα με τη δουλειά που έκανα, να δείξω ότι μπορώ να παίξω. Έμεινα εκτός αποστολής σε πολλά παιχνίδια, όμως δεν απελπίστηκα. Το πρώτο που σκεφτόμουν ήταν να δουλεύω κι αυτό μου βγήκε σε καλό στο παιχνίδι με τον Άρη. Εγώ δουλεύω στις προπονήσεις σαν κάθε μέρα είναι μια διαφορετική μέρα. Όποτε μου δώσει ο προπονητής της ευκαιρία, θα την αρπάξω».

Τον ανταγωνισμό με τον Στέφανο Αθανασιάδη:
«Χάρηκα που ο Κλάους παίζει καλά, δεν το είδα εγωιστικά. Εγώ κοίταξα ποια λάθη έκανα και όχι τι κάνει εκείνος. Είναι ευχάριστο που βρίσκεσαι σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής μαζί του, να πηγαίνει καλά. Σε προβληματίζει ιδιαίτερα και σε κάνει καλύτερο».

Την έξτρα προπόνηση που έκανε φέτος το καλοκαίρι:
«Το έκανα φέτος κι όχι άλλες χρονιές γιατί τα περιθώρια άρχισαν να στενεύουν. Ξέρω ότι έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ και ότι η τρέχουσα σεζόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια. Αποφάσισα να δουλέψω εξτρά, με τον κ. Καρύδα, στη Βέροια που έχει και ακαδημία. Πήγαινα καθημερινά στη Βέροια για προπονήσεις. Δουλέψαμε πολύ στην έκρηξη, στην ταχύτητα, στη συναρμογή στα πόδια και στον τρόπο που πρέπει να τελειώνω τις φάσεις».

Την κριτική που έχει δεχθεί:
«Η ψυχολογία και το άγχος παίζουν το ρόλο τους. Όταν φοβάσαι να κάνεις μια φάση είναι 50-50 να βάλεις γκολ ή να το χάσεις. Αν έχεις την αυτοπεποίθηση, τότε είναι 80% να το βάλεις. Περιμένω το επόμενο παιχνίδι πώς και πώς για να αποδείξω περισσότερα πράγματα. Τα προηγούμενα χρόνια είχα το φόβο μέσα μου, τώρα έχω την ωριμότητα να περιμένω το επόμενο παιχνίδι σαν πρόκληση για να παίξω».

Τον δανεισμό του στον Αστέρα Τρίπολης:
«Τότε ήταν περίεργα τα πράγματα. Η απόρριψη τότε
υπήρξε από τον προπονητή κι όχι από τον ΠΑΟΚ. Πήγα τότε στον Αστέρα, ο οποίος βρισκόταν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν κατάφερα να αποδείξω ότι υπάρχω. Δεν έκανα άσχημα παιχνίδια, αλλά δεν πέτυχα γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.