Γκουιντολίν: «Μακάρι να το πάρει ο Ρανιέρι»

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν εύχεται στον φίλο του Κλάουντιο Ρανιέρι να καταφέρει να οδηγήσει την Λέστερ στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, έστω και αν η δική του Σουόνσι θα προσπαθήσει να σταματήσει τις «αλεπούδες» μεθαύριο στο King Power Stadium.

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν εύχεται στον φίλο του Κλάουντιο Ρανιέρι να καταφέρει να οδηγήσει την Λέστερ στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, έστω και αν η δική του Σουόνσι θα προσπαθήσει να σταματήσει τις «αλεπούδες» μεθαύριο στο King Power Stadium.

Ο τεχνικός των Ουαλών ενώνεται με δεσμούς φιλίας με τον Ρανιέρι εδώ και τέσσερις δεκαετίες και μάλιστα έχει υποσχεθεί στον συμπατριώτη του να του δωρίσει ένα ακριβό ιταλικό κρασί στην προσεχή τους συνάντηση. Στον μεταξύ τους αγώνα όμως, για 90 λεπτά η φιλία θα πάει περίπατο.

«Είναι ένα σημαντικό ματς για τη Λέστερ αλλά και για μας. Θα κάνω δώρο στον Κλάουντιο ένα από τα αγαπημένα μου κρασιά, Montepulciano d’Abruzzo, αλλά η δουλειά μου είναι η ομάδα μου να παίξει καλά και να παλέψει απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Είναι μία νέα κατάσταση για τον Κλάουντιο, αλλά ελπίζω ότι η Λέστερ θα πάρει τον τίτλο γιατί τον αξίζει. Είναι εδώ και πολλές εβδομάδες στην πρώτη θέση και είναι ένα όνειρο για την ομάδα, την πόλη και τον Κλάουντιο. Είδα τα δάκρυα στα μάτια του μετά την νίκη επί της Σαουθάμπτον και το συναίσθημα είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν. Κατά τη γνώμη μου η Τότεναμ είναι η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ φέτος, αλλά ελπίζω να το πάρει ο Κλάουντιο. Έχει κάνει τον κόσμο μίας μικρής ομάδας να ονειρεύεται και αυτό είναι φανταστικό», είπε ο Γκουιντολίν, που σίγουρα αισθάνεται ανακουφισμένος που δεν θα έχει να αντιμετωπίσει τον τιμωρημένο αρχισκόρερ της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι:

«Είναι ένας σημαντικός παίκτης γι’ αυτούς, είναι φανταστικός φέτος. Δεν είναι καλό για τη Λέστερ το γεγονός ότι δεν παίζει, αλλά μπορείς να χάσεις μερικούς παίκτες και να παραμείνεις δυνατός. Αυτή τη στιγμή στη Λέστερ έχουν μόνο ένα πράγμα στο μυαλό τους και αυτό είναι ο τίτλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.