Παπαθεοδώρου:”Αισθάνομαι αηδιασμένος”

Μπορεί η Νέα Κηφισιά να πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της απέναντι στον αήττητο έως τώρα Απόλλωνα Πάτρας ωστόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με δηλώσεις του εξέφρασε την πικρία του για όσα συνέβησαν.

Μπορεί η Νέα Κηφισιά να πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της απέναντι στον αήττητο έως τώρα Απόλλωνα Πάτρας  ωστόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με δηλώσεις του εξέφρασε την πικρία του για όσα συνέβησαν. Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι τονίζοντας πως ήταν πρωτόγνωρα για τον ίδιο.

«Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, στις οποίες οδηγηθήκαμε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Εγώ όσα χρόνια βλέπω μπάσκετ δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι παρόμοιο. Διαπληκτισμοί και ένταση μεταξύ αθλητών, χωρίς κάτι παραπάνω, οδήγησαν τους διαιτητές να πάρουν μια απόφαση τουλάχιστον ανεύθυνη. Η απόφαση αυτή θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη για το παιχνίδι, εάν στο κατάμεστο κλειστό δεν υπήρχαν φίλαθλοι – οικογενειάρχες και από τις δύο ομάδες. Ένα γήπεδο όπου δεν υπάρχουν κάγκελα και την τάξη επιτηρούσαν μόλις τρεις αστυνομικοί.» είπε αρχικά ο κ. Παπαθεοδώρου και συνέχισε: «Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, με πάθος και ένταση σε αθλητικά -πάντα- πλαίσια. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τις αποβολές οι παίκτες των δύο ομάδων είδαν το ματς μαζί στη κερκίδα. Στο τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρχε καμία κόντρα. Υπάρχει κοινό μέτωπο και από τις δύο ομάδες κατά των διαιτητών, το οποίο θα εκφραστεί επισήμως και στη ΚΕΔ και στην ΕΟΚ».
 
Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Σπύρο Διαμαντόπουλο του οποίου το δελτίο κρατήθηκε από τους διαιτητές  σχολίασε: «Μόλις είδα το βίντεο του αγώνα, το οποίο είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Το βίντεο αποδεικνύει ότι ουδέποτε ο Διαμαντόπουλος χτύπησε τον αθλητή Κρόλο του Απόλλωνα. Κατά δεύτερο, είναι ολοφάνερο ότι σε καμία στιγμή ο πάγκος της Κηφισιάς δεν συμμετείχε σε επεισόδιο και δεν δημιουργήσαμε το παραμικρό πρόβλημα στη ροή του παιχνιδιού, για να αναγκαστεί ο διαιτητής να πάρει αυτή την απόφαση».

Τέλος κατέληξε λέγοντας: «Παρά τη μεγάλη σημασία που έχει για μας η νίκη και οι δύο βαθμοί, κόντρα σε ένα ιστορικό σύλλογο, που ήταν και αήττητος μέχρι τώρα, δεν καταφέραμε να το ευχαριστηθούμε. Αισθανόμαστε αηδιασμένοι από τα μυαλά κάποιων ανθρώπων, που αποφασίζουν για την εξέλιξη των παιχνιδιών.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.